fredag 14 oktober 2016

Beer can chicken ställning

Många byggnadsställningar till låga priser. Störst utbud av köksprodukter. Sätt kycklingen på en ställning eller ställ den på en öppnad ölburk. Vad säger du, trä upp kycklingen på en ölburk?


Här är recepten, våga prova! Beer can chicken blir saftig, smakrik och mör med hjälp av en ölburk.

Av Jonas Borssén Från Grilla som proffsen. Beer Can Chicken är kyckling som grillas hel, ståendes med öl på en ställning. Mycket praktiskt grillrör för tillagning av hel kyckling. Röret fungerar i så väl grillar med lock som i ugn. Fylld med massor av vitlökssmör grillas kycklingen på en ölburk.


Denna goda rätt är smakrik och riktigt trevlig att bjuda på under sommaren. Det finns också speciella ställningar man kan köpa om du inte gillar att trä kycklingen på en ölburk. För ett par veckor sedan invigde jag den här fantastiska ställningen som vår käre granne Erik svetsade ihop till mig i somras.

Alla ni som provat att göra beer. Här finns receptet på grillad kyckling på ölburk. And you get to drink some cold beer. This delicious whole chicken is barbequed on top of an open beer can for added juiciness and flavor.


Du behöver: En hel kyckling, rendezvous dry rub, olja, en halvliters starköl. Så här gör du: Klappa in kycklingen i olja samt kryddblandningen. Chef Tom cooks up a classic barbecue dish, the beer can chicken. Now no matter where you sit on the debate as to whether the beer is a useful agent in this.


Tender, falling-off-the-bone, moist on the inside, crispy on the outside. Ett roligt och lite oväntat sätt att ordna middagen på. Yes, it might seem like a rather weird way to cook chicken. But try a beer can chicken recipe for some really great eating.


Never thought beer can chicken would taste so good! First time Ive tried it. My whole family was really impressed. We couldnt stop eating it untill it was.


The indirect heat helps create a moist, dry-rubbed whole chicken meal.

The easiest way to grill chicken also keeps it moist and juicy. Make the best-ever beer can chicken at your cookout with a recipe from Chef Michael Symon. Just look at that burnished mahogany bird.


The steam from the brew flavors.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.