tisdag 1 november 2016

Garderobslösning snedtak

Garderobslösning snedtak

Det är ofta svårt att utnyttja utrymmet under ett snedtak på ett optimalt sätt. Men om du snickrar ett skåp själv går det. Se här hur du kan bli klar på en helg. Smart lösning om man har sovrummet högst upp och snedtak att förhålla.


Vackert stort skåp målat i en härlig turkos färg kan bli en bra garderobslösning. En färdig garderobslösning ,. I det här huset skulle taklisten monteras i ett snedtak , därför fick man först skruva upp en trälist som skenan fästes i. En walk-in-closet vill väl alla ha. Har du rum med snedtak blir det perfekt att bygga denna garderobslösning. Garderob och snedtak Hej, Nån som kan tipsa om dörrlösning om man vill ha öppningen där det är snedtak ? En garderob från Kvik passar perfekt i hemmets inredning och utnyttjar utrymmet optimalt.


Hitta inspiration och idéer till snygg design och smarta funktioner och. Tricket är att hitta en garderobslösning som passar för dina behov för klädförvaring, så att du får tillräckligt med utrymme för T-shirts och ylletröjor. Måttanpassade stommar med smarta inredningslösningar.


Garderobslösning snedtak

Det har aldrig varit så enkelt att beställa en måttanpassad garderob. Mirro skjutdörrar och garderobsinredning. Läs mer om förvaring i rum med snedtak. Förvaring Förvaringssystem med hängskena. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Snedtak och garderobslösning med skjutdörrar. Sovrum med vitpigmenterade Kährsgolv och mönstrade tapetserade väggar. Har du snedtak kan du även använda det utrymmet för att inrätta en passande garderob. Till skjutdörrarna finns det passande garderobsinredning.


Garderobslösning snedtak

Så har du ett rum eller en hall på övervåningen med just snedtak så kan du faktiskt få in en garderob där genom att installera sådana dörrar. Med garderobsinredning från Mirro har du möjlighet att bygga din garderob med inredning helt utifrån vad du ska förvara. Hur ser din drömgarderob ut? Att bygga en egen garderob i gammal stil är inte särskilt svårt, konstruktionen är enkel och resultatet blir väldigt charmigt.


Inspireras av vår platsbyggda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.