måndag 21 november 2016

Lägga trallgolv

Lägga trallgolv

Utgå från vägg eller t ex staket. Det är lättare att justera ojämnheter. Visst kan du lägga trägolv själv! Med en bra beskrivning, några vanliga verktyg och lite noggrannhet är det lättare att lyckas.


Lägga trallgolv

Har du valt att bygga med kryssbjälklag så ska du skruva från vägg och utåt. Du kapar sedan balkarna innan sista brädan läggs. Att lägga trall är en konst i sig och det finns olika skolor om hur man ska göra detta och det gäller speciellt om huruvida man ska lägga trallen med kärnvirket. Här hittar du utomhusgolv till din balkong eller uteplats.


Har du tröttnat på din stenlagda altan kan du lägga ett trädäck ovanpå! Här är tre snygga lösningar: det klassiska, det med moduler och ett som kan gå i ide. Lägg trallgolv av tryckimpregnerat trallvirke 28x1millimeter på trädäckets stomme och rama in med en fris för att få en snygg golvyta utan synligt ändträ. Skall byta trallgolv på min balkong och har köpt impregnerat virke. På firman där jag köpte trallen (XL Bygg) sa dom att jag skulle lägga trallen.


Lägga trallgolv

Skruva fast varje trallbräda med två skruvar där den korsar reglarna. Lägg ut trallen med en 2-mm svällmån. Du ska alltid skruva trall i stället för att. Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats.


Om du fortsätter utan att ändra dina. Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Du kan snabbt förnya din balkong eller terrass och även skapa olika ytor för loungemöbeln och matgruppen. Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen.


Lägga trallgolv

Se vårt breda utbud av trätrall i lärk. Kom bara ihåg att innan du kan börja. Trots era protester så vill jag ändå hävda att du ska lägga kärnträet uppåt så att träets årsringar skapar en glad mun. Trallgolv direkt på mark. Börja lägga trallen för din altan längst ut från husväggen.


Här får ni trygga och trygga tips hur ni väljer rätt våtrumsgolv till badrummet. Beräkna för att få ut de hela längder som behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.