tisdag 27 december 2016

Akustiktavlor

Erbjudandet gäller till 17. Stort urval av canvastavlor. Tusentals Kanvaskonststycken.


Akustiktavlor

Här hittar du din nästa tavla som inte bara pryder din vägg utan också dämpar ljudnivån i ditt hem, på ditt kontor, i ditt café, i din butik eller vad du nu. Inred med akustiktavlor som är. Detta gör att de inte bara.


Akustiktavlorna från Akustiktavlor. Foto på ljuddämpande tavlor är mer än bara dekorativ konst på väggarna. Våra akustiktavlor med foto fungerar som ljudabsorberande tavlor som minskar oljud och.


Akustiktavlor

AKUART är en helt ny typ av ljudabsorbenter som på ett unikt sätt kombinerar enastående akustisk prestanda, textilytor av hög. Vi säljer akustiktavlor med eget motiv. Levereras med snygga svarta ramar och finns i fler mått även vad som finns angivet på hemsidan. Inspireras av våra färdiga motiv för tryck på ljudabsorbenter, färdiga att hänga på väggen.


Välj bland kategorier som naturbilder, panorama, karaktärer. Handla trendiga posters och prints online på Desenio! Vi har ett brett sortiment som passar de flesta hem och inredningsstilar.


Vi har lampor, väggabsorbenter, undertak, bänkskärmar mm. Visa upp dina foton samtidigt som du förbättrar akustiken i rummet. Fri frakt och returrätt. Canvastavla i bästa kvalitet.


Nämen hej, har jag en blogg som svävar runt i cyberspace utan mål och anledning. Vilken grej, känns ju otacksamt på något vis. Så ett litet inlägg på en.


Akustiktavlor

Hos kan ni välja er egen storlek och trycka ert egna motiv precis efter ert önskemål. Tystare med akustiktavlor på väggarna. Ljudabsorberande tavla med valfritt motiv. Välj att trycka en ljudabsorberande tavla med en vacker personlig bild eller med din favoritkonstnär.


En god ljudmiljö ökar trivsel, effektivitet och prestationsförmåga. Med ljudabsorbenter blir det lugnare och mer komfortabelt på jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.