torsdag 29 december 2016

Betonggolvfärg

Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två. Garagegolvet eller något annat betonggolv kan behöva få lite färg på sig. Låt ditt hem bli som nytt med ett nymålat golv. Beckers Golvfärg Plus är en blank golvfärg av högsta kvalitet som används på. Här hittar du din golvfärg och roliga lösningar för dina golv.


Betonggolvfärg

Det är kul att måla golv. Betongfärg för bästa hållbarhet. Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. Original Golvfärg är en halvblank golvfärg för inomhusbruk.


Används vid målning av betong och trägolv med lättare till normalt slitage. Med Alcros golvfärger får du slitstarka golv. Kanske mycket för att resultatet syns omedelbart. Vi har olika varianter beroende på vilket underlag du ska måla på. Smart Prime 2kr – 7kr.


Betonggolvfärg

Golvet i garaget är av betong och jag har tänkt att måla det. Men vilken färgtyp ska jag välja för att det ska hålla? Beckers har färg för alla typer av golv, tex furu, linoleummatta eller betong. Hagmans erbjuder olika alternativ när du skall måla golv.


Vilken produkt du väljer beror på vilken typ av golvyta du ska måla samt vilken färg du vill ha. Vill du ha ett slitstarkt golv? Allt från väggfärger och panellasyrer till bra snickerifärger för möbler och andra trädetaljer.


Betonggolvfärg

Planen är att måla om garagegolvet i sommar nåt som jag har dragit mig för att göra nu i två år men nu måste det göras Då jag har ett hyfsat stort garage. TECHNICAL DATASHEET 2-COMPONENT Product description Biltema Floorpaint is a water-soluble Applications Biltema Floorpaint is used for painting and sealing new and. Välj rätt material vid nästa renovering.


Våra produkter håller en hög kvalité till ett lågt pris. SvD Näringsliv - nyheter inom ekonomi och näringsliv, aktier och börs. Bevakning av internationella affärer och marknader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.