måndag 5 december 2016

Cellplast fasad

På Finja tillverkar och levererar vi högkvalitativ cellplast för isolering av alltifrån grunder, fasader , väggar och tak. Hejsan Jag ska isolera mitt hus utifrån och undrar isolering till detta. Cellplast passar utmärkt som isolering. Huset har en putsad fasad.


Kan man limma upp c-plast eller hur gör man och hur.

Jag körde förbi ett fasadteglat hus idag där det såg ut som om dom smackade på cellplast på utsidan. Som fastighetsägare bör man vara på sin vakt. Här får du tips om cellplast , användningsområde och om cellplastisolering när du ska isolera vägg, tak, golv, eller husgrund. Isolering med cellplast blir allt vanligare och används bland annat i tak i industribyggnader och i. Tegelbyggnaden med putsad fasad blev totalförstörd och är.


När cellplast används som isolering bakom en putsad fasad ska ytterväggen utformas så att den är brandavskiljande. Putsning görs traditionellt på en fasad med luft och dräneringsspalt.

Dessa fasader har visat sig lätt få fukt- och mögelskador. Vissa menar att kraven för cellplast i fasader. Billig cellplast till golv och fasad från Knauf och Styropoz i både styrka EPS samt EPS 10 till riktigt bra priser. Under våren har den ökade användningen av cellplast i fasader kritiserats från flera håll på grund av ökade brandrisker. Röster har höjts för att kraven i. Det är ett skäl till att enstegstätade fasader med cellplast som isolering är ett dyrbart fiasko.


Inte bara får man då en fräsch och fin fasad ,. De vanligaste putsbärarna är cellplast och stenull, alternativt mineralull. Tillbaka till Grun Putsad Fasad. Vi har jämfört olika leverantörer av cellplaster och priserna är.


Därför putsar man ofta på cellplast som används som tilläggsisolering på fasader ,. Ta lärdom av den svåra branden i London och driv på för säkrare byggnader. Byt ut cellplast som isoleringsmaterial och skärp reglerna. Tilläggsisolering av fasad Grundläggning och isolering av grunden. Luften ”kapslas” in i små kulor av cellplast och står fullständigt stilla.


För isolering av golv kan du använda komfortskivor oavsett om du ska isolera förrådsgolv.

Finjas olika fasadsystem och fasadprodukter håller dig trygg med en fasad som du vet kommer att hålla sig energieffektiv, funktionell och vacker i många, långa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.