torsdag 8 december 2016

Funkis stuga

Funkisstuga från Grästorpstugan. Burträsk Bygg - Trä vi bygger stugor och andra byggnader för en aktiv fritid. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Hos oss får du valfrihet.


Norrforsstugan, Norrforsbastun samt standardförrådet kan du nu även välja som funkis-stuga. Kontakta oss för mer information.

Välj ett fritidshus från vårt sortiment som matchar era krav. Vi levererar färdiga byggsatser. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta.


Det mindre rummet går att. Nyliden stuga kvm är ett rymligt attefallshus med öppen planlösning och stora möjligheter att skapa personliga utrymmen som täcker just dina behov. Bland våra husmodeller i funkis finns flera spännande lösningar.


Besök en butik, eller beställ direkt på hemsidan. Nyhetsbrev Häng med vad som händer i villa-branschen, helt gratis!

Karaktäristiskt för ett funkishus är förutom de räta linjerna också att taket endast. Den har vinklar och väl tilltaget med fönster i samma. Vi utför nyproduktion av stuga mörön enl nedan.


Vårt arbetsområde för olika typer av nyproduktioner är Luleå, Boden, Piteå, Norrbotten, Norrland med omnejd. Otroligt stillfull funkis stuga med både bastu och relax. Snygga skjutdörrar i glas skapar rymd och ger en öppen och exklusiv känsla.


En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare. Vår webbplats är byggd av 3DG Webbpartner i Umeå. Stugan levereras komplett. Skånska Byggvaror levererar till hela Sverige. Nu är stugan ytbehandlad samt belysning monterad.


Bygg upp till kvm utan bygglov. Denna stuga sticker ut lite grann med sin stil i funkismodell. Om du inte vill ha den i timmerstil kan stugan tillverkas utan knutkedjor med vanliga s. Vi bygger attefallshus, friggebodar och fritidshus i norrländsk virke.


Jämför priser och läs recensioner på Uthus. Bilder tagna både under och efter arbetet. Ibland efter eget huvuv oftare efter kundens önskemål.

CA-Boden levererar byggsatser för fritidshus, stugor, attefallshus och friggebodar över hela Sverige. Vi använder bara svenskt kvalitetsvirke i våra byggsatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.