måndag 5 december 2016

Hyra slagborr göteborg

Bosch, Dewalt, Hitachi m. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar. Här hittar du som önskar hyra borrmaskiner, hyra jordborr, eller kanske vill hyra skruvdragare, slagborr m. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker. Behöver du hyra verktyg, byggmaskin, proffsmaskin (Hilti, Festool, Dewalt m.m) eller annan utrustning akut (Bygg, Trädgår Högtryckstvätt, Släpvagn)?


Hyra slagborr göteborg

Hos oss hittar ni allt från. Hyrpoolen har ett brett sortiment av nya och fräscha maskiner. En relativt oanvänd skruvdragare i mycket bra kvalitet uthyres. Detta är ingen slagborr.


Göteborg ) från jula eller biltema,. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Miljövänligt att hyra Flera personer kan använda samma kvalitet-maskin istället för att köpa en lågprismaskin med kort livslängd och sämre prestanda. Hyreshuset i Sollentuna tänker ECO. Ett alternativ till att köpa en värmekamera, avvägare eller en kabelsökare är att börja med att hyra en.


Borrhammare för tuffa tag Om du t. Handla Hilti-produkter och hitta information gällande våra servicekoncept och tekniska lösningar på Hilti Online. Borrmaskiner med stuns Här hittar du klassiska eldrivna borrmaskiner med slagborrfunktion. De borrar sig igenom allehanda material, t. Kontakt Cookies Integritetspolicy Om maskinuthyrning Hyra maskin Varför Hyra. ITEX Rental med mer än års erfarenhet av maskinuthyrning för bygg- och anläggningsbranschen är en av Stockholms större fristående uthyrare.


På Cramo har vi fokus på utveckling, alltid med kunden i främsta fokus. Vi är en del av delningsekonomin, ett område med många spännande affärsmöjligheter. Next Post: Hyra slagborr göteborg. Jämför priser och läs recensioner på Borrmaskiner och Skruvdragare.


Vi hjälper dig att hitta rätt Borrmaskin och Skruvdragare och göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.