fredag 16 december 2016

Sedumtak göteborg

Sedumtak göteborg

Sedumtak är ett miljövänligt val. Vi hjälper dig med takläggning. Efterfrågan och intresset kring gröna tak, sedumtak och marksedum har ökat dramatiskt de senaste åren,.


Sedumtak göteborg

Göteborg och ca mil från Borås. Workshop inom dagvatten. Vi tillverkar måttanpassade carportar med sedumtak. Kontakta oss för ett kostnadsfri offert. Veg Tech är största sedumleverantören i Sverige.


Vi har alla plåtdetaljer samt olika vattenhållande skikt. Det visar att sedumarterna är många och det blommar rikligt i flera färger. Vi säljer färdiga sedummattor. Isolerar byggnaden, dämpar buller och minskar mängden regnvatten.


Sedumtak göteborg

Vi håller en lättsam ton där vi vill berätta om våra tankar och idéer kring det gröna runt om oss. Det blir allt mer populärt med grönskande tak av olika slag. Allt du behöver veta om du vill anlägga ett sedumtak. Yttertaket har underlag av takpapp under solceller med sedumtak.


Bolagen har under flera år samarbetet på den norska marknaden där Blomstertak har en. Ett sedumtak är inte bara vackert, det är också bra för miljön. Det fungerar om du har ett tak med mindre lutning än grader. Vi fixar allt inom tak i Stockholm - Proffs på takbyte, takarbete takomläggning, sedumtak i Stockholm! Nya 3-glas isoler fönster.


Sedumtak göteborg

Ny altan dörr, ny entrédörr,. Svenska Naturtak erbjuder bl. Ju större artvariation desto tjockare jordlager behövs.


Vi erbjuder konferensrum, restaurang och bistro till våra gäster. Ha gärna gröna tak – ett gräs- eller sedumtak. Detaljer som grönt sedumtak på miljöhuset,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.