tisdag 17 januari 2017

Akustiikkalevy

Valmistettu palamattomasta kivivillasta, iskunkestävä pinta ja vahvat reunat. Akustiikka joka sopii kodin sisustukseen ja julkisiin tiloihin. Sisustussuunnittelijoiden valitsemat äänenvaimentajat. Saat meiltä kodin, toimiston,. Konto 40x594x594mm eri väreill.


Akustiikkalevy

PARAFON Royal on suoraan sisäkattoon liimattava tyylikäs akustiikkalevy. Vihdoinkin akustiikkalevy , joka kestää katseen ja kukkaron! Ja mikä parasta, se on ekologinen, kotimainen luonnontuote. Innofusor RUUTU on helppokäyttöinen akustiikkalevy. Tarrakiinnitteiset akustiikkalevyt on helppo kiinnittää ja laajasta värivalikoimasta löydat omasi helposti.


Myymme rakennusalan tarvikkeita sisätiloihin. Kauttamme saa levyjä, kiinnikkeitä, pinnoitteita ja valaisimia. Soften Oy on suomalainen huoneakustiikan pioneeri, joka valmistaa tyylikkäitä akustiikkalevy jä, tilanjakajia, akustoivia lamppuja sekä muita tuotteita niin kotien.


Akustiikkalevy

Ecophon kehittää, valmistaa ja markkinoi akustisia alakatto- ja seinäjärjestelmiä, joiden avulla edistämme hyvän työympäristön luomista ja parannamme. Grid-uutiskirjeemme Kokoamme tarinoita, jotka keskittyvät tuotteisiin ja tekniikoihin, jotka yksinkertaistavat ja parantavat asennusta. Vi hjälper arkitekter, inredare och fastighetsförvaltare – hela vägen.


Katso lisätietoa ja etsi oikea akustiikkalevy kohteeseesi! Kuituraaka-aineelle on myönnetty Allergia- ja astmaliiton. CEWOOD akustiikkalevy t nyt saatavilla Suomessa. Paloturvallisuus, laaja väriskaala, laadukas sisäilma ja loistavat akustiikkaominaisuudet! Kodin akustoinnista ja akustiikkapaneeleista kertova sivusto.


Akustiikkalevy

Oppimisen ja laajan paneelivalikoiman valinnan mahdollisuuden edistämiseksi. Laadukasta, ekologista ja näyttävää akustoivaa taidetta räätälöidysti tai mallistosta. PARACEM - akustiikkalevy kestää hyvin mekaanista rasitusta ja kosteutta, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi iskunkestävyyttä vaativiin tiloihin tai. ACUSTO sermit suoraan maahantuojalta!


Laadukkaat ja tyylikkäät akustiset tilanjakajat löydät laajasta valikoimastamme. Vicoustic is the world leader in innovative acoustic treatment and sound isolation solutions. Represented in more than countries worldwide.


Akustiikkalevy

Isku Interior valmistaa korkeasta laadusta ja kotimaisuudesta tunnettuja kalusteita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja kaikkiin julkisiin tiloihin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.