tisdag 17 januari 2017

Ecophon undertak

Ecophon - A Sound Effect On. Focus Frieze Skapar en slät övergång mellan undertak och vägg. Focus Edge 5Avslutningsprofil med svag lutning i höjdled för.


Ljudets påverkan på oss människor är det som är den röda tråden i deras arbete. Tillbehör som krokar och clips.

Vi inriktar oss speciellt på undertak med akustiska egenskaper. Hos oss kan man även hitta bärverk och konstruktion för olika akustiska undertak och. Nivåövergångarna formpressas. För användning som ett nedpendlat undertak med goda ljudabsorptions- och ljudisoleringsegenskaper mellan rum.


Gipsundertak monterade på bjälkar, reglar eller panel, undertak med nedpendlade stålprofiler, böjda undertak , och undertak som fribärande konstruktioner. Att sätta upp undertak ska vara enkelt. Sätt upp L-list, bärprofil, tvärprofil som tillsammans skapar ett bärverk, lägg sedan i. Bolagets affärsidé är att skapa en god.

Combison akustiktak är glasullsbaserat, ljudisolerande och ljudabsorberande med Akutex FT ytskikt. Vi kan akustik så kontakta oss för råd. Ett utmärkt universalundertak. Armaturen är utrustad med en satinékupa av akryl.


Aros Akustik levererar och monterar akustiktak och undertak , från mindre servicearbeten till större undertaksentreprenader i hela Mälardalen. Sandell Sandberg vann tävlingen. Vi kombinerar ett innovativt tänkande med lång erfarenhet. Ljudabsorbenter och undertak hjälper dig skapa en behaglig arbetsmiljö och god akustik. Paroc har mer än års erfarenhet på området.


En klubb för undertaks -entreprenörer Anmäl företaget till Rockfon Active Installer och få löpande information från oss om nyheter, klubbarrangemang och mycket mer. Lita inte på nybörjarturen. Efter över år i branschen har vi inte bara blivit mångåriga specialister på undertak , utan vi har dessutom lagt beslag på. Leveranstid: Levereras normalt inom 4-vardagar. Undertak och väggabsorbenter.


Du kan läsa mer om hur företagen arbetar med undertaksarbete, undertak. Genom att bygga undertak som fribärande konstruktioner undviks infästningar i ovanliggande bjälklag eller takkonstruktion, lämpligt t.

Vi har stor erfarenhet av akustik och undertak och hjälper dig från vårt lager i Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.