tisdag 10 januari 2017

Antika beslag till byrå

Antika beslag till byrå

Möbelbeslag som passar nya, gamla och renoverade möbler. Handtag, knoppar, nyckelskyltar och andra beslag ger möbeln ett nytt liv. Perfekt om ni vill byta ut era gamla beslag eller om ni har en nybyggd möbel som. Byggnadsvårdsbutiken Västerås butiken med traditionella byggprodukter, färg och inredning Allt inom byggnadsvår isolering, lindrev, linsnöre, ullsnöre.


Antika beslag till byrå

Här har vi många olika sorters beslag till. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Stort sortiment av knoppar och beslag. Vi har både knoppar, handtag, krokar o. Välj bland många olika stilar och sorter! Att antika handtag och beslag har ökat något kopiöst i popularitet de senaste åren råder det ingen som helst tvekan om.


Det är också orsaken till att vi idag. Välkommen till Barahandtag! Oavsett om du söker knoppar till byrå , dörrknoppar till garderober eller skåpshandtag till kök med matchande köksknoppar,. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler?


Antika beslag till byrå

Alltid fraktfritt och snabb leverans. Med hjälp av olika uppsättningar av handtag och beslag kan. Här hittar du många fina knoppar och handtag till byrå ,. Beslag till att dekorera ben t. Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Spara en massa pengar här! Du måste lägga till minst produkter för att kunna.


Byrå 750:- SÅLD SÅLD SÅLD SÅLD SÅLD SÅLD SÅLD. Köp prisvärda skålhandtag hos Stilbeslag. Skålhandtag till kök och köpmansdiskar i sekelskiftesstil. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter.


Antika beslag till byrå

Filtrera bland fler än 4olika handtag. Handtagen finns i flera olika material och kommer från ledande leverantörer av beslag i Europa. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök.


Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av hyllbeslag, möbelhandtag, möbelben, möbeltassar, möbelhjul och möbellås. Ett alternativ kan vara att ha olika knoppar på varje låda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.