tisdag 10 januari 2017

Arbetsplattformar aluminium

Stort sortiment av arbetsplattformar till låga priser. En riktigt stabil och robust arbetsplattform i stål och aluminium för säkert arbete på höga. Prisvärda arbetsplattformar med hög kvalité från ledande.


Arbetsplattformar aluminium

Stort utbud av stabila stegar och arbetsplattformar för arbeten inom- och utomhus. Vi bygger våra arbetsplattformar efter dina mått och materialet är aluminium för att de skall vara lätta att flytta. Beställ direkt från Aj Produkter.


Halksäkrade aluminiumsteg borgar för hög. Kan användas i flera lägen då det är en kombinerad arbetsplattform och kombinationsstege. Stege av aluminium och plattform av plywood.


Arbetsplattformar för yrkesbruk finner du här hos oss - Stegcentralen. Typkontrollerad som stege. Välkommen till vår Proffs butik på nätet. Extrautrustad med dessa tillbehör hör produkten hemma bland arbetsplattformar. En lätt och smidig plattform tillverkad i pulverlackerad aluminium.


Köp stegar online - Sveriges bredaste sortiment. Leverans till dörren - köp din stege idag! Altrex rullställning är tillverkad av aluminium och finns i både standard och specialutföranden. En stabil och fällbar arbetsplattform som är enkel att fälla ihop. Säkerhetstrappor, stegpallar och arbetsplattformar.


Stommen är tillverkad i aluminium som gör plattformen säker och lätt. Rullbar arbetsplattform i aluminium. Aluminium , tillbehör till underhållsstege från Wibe.


Inklusive hjul, kroksatsen möjliggör att rulla upp stegen på. Med våra rullbara arbetsplattformar med fotsteg och räcken står du extra stadigt på alla höjder. Höjdjusterbar arbetsplattform HAP För ökad säkerhet och arbetskomfort … Mer.


Perfekt utformat paket till en liten gavel. Räfflad aluminium (halkskyddsklass R10) Använd denna yta för applikationer i torra och rena utrymmen. Stabil arbetsbock i aluminium. Modullösning med många möjligheter och användningsområden.


Du bestämmer - arbetsplattform , vinklad stege eller rak stege. Fälls enkelt ihop för smidig förvaring. Hög maxbelastning, 1kg. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Arbetsplattformar aluminium

Moduluppbyggd arbetsplattform i aluminium i fyra olika höjder. Basmodul med två steg, påbyggnadsbar upp till tre extra steg. En smidig säker och robust, rullbar arbetsplattform i aluminium. Med smidigt infällbart räckverk.


Passar bra för lagerarbeten, butik, målar eller utför andra. Höj– och sänkbar arbetsplattform tillverkad för att tåla tuffa tag och miljöer. Ramverket och räcket är tillverkat av profilrör i aluminium.


Arbetsplattformar aluminium

Kvalitetsstege till otroligt lågt pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.