fredag 27 januari 2017

Säkerhetsfilm

Säkerhetsfilm

En helt transparent säkerhetsfilm som försvårar mot inbrott och skyddar mot personskador. Säkerhetsfilmen är en tjock och transparent polyesterfilm med ett. Filmen skyddar mot inbrott genom att hålla glassplitter på plats.


Säkerhetsfilm

Fönsterfilm monteras som skydd på glasrutor. Vi erbjuder alla slags fönsterfilmer: säkerhetsfilm , solfilm och insynsskyddande film. Självhäftande säkerhetsfilm för fönster, dvs. Den här folien är speciellt lämpad till att förhindra att glass-splitter flyger runt inne i. Tonade fönster med insynsskyd. Färdigskuren fönsterfilm som solfilm, solskyddsfilm, frostfilm och dekorfilm.


Vid ett angrepp så kommer. Här kan du läsa mer om solfilm, säkerhetsfilm och. Med säkerhetsfilm monterat på dina glaspartier skyddar du både maskiner och människor mot glassplitter. Dessutom försvåras inbrott då rutorna blir mycket. Att skydda sina nära och kära med säkerhetsfilm och samtidigt hålla värmen borta med solfilm är inga problem.


Säkerhetsfilm

Köp säkerhetsfilmerna direkt från oss! Genom att använda Bergaflex säkerhetsfilm minskar risken för inbrott. Vi hjälper till med energikalkyl, survey, stresstest av glas, rådgivning och montage när du behöver göra en investering i solfilm och säkerhetsfilm. Vi på Euro Windowfilm har ett brett sortiment solfilm och säkerhetsfilm vi har möjlighet att erbjuda våra återförsäljare stora mängder.


Allt från inbrott och skadegörelse till stormar och terrorism – allt detta utgör ett hot mot. Den försvårar och ger tufft. Stort utbud av rullgardiner, persienner, markiser, altanmarkiser, pliségardiner, pergola, säkerhetsfilm , solfilm och dekorfilm. Bolins Glas har säkerhetsfilm för alla fastigheter. Oavsett om ni vill skydda er mot personskador, skadegörelse eller inbrott så hjälper vi till.


Säkerhetsfilm

Vill ni ha hjälp med montering av solskyddsfilm eller säkerhetsfilm ? Solfimsmontören är ett av södra Sveriges största företag med års erfarenhet och är. Solskyddsfilmen reflekterar och reducerar mängden solenergi som passerar genom glaset vilket ger ett behagligare inomhusklimat. IKEA - STOCKHOLM, Spegel, askfaner, , Försedd med säkerhetsfilm - minskar risken för skador om glaset splittras. SÄKERHETSFILM - GLASFÖRSTÄRKNING Glas blir ett allt vanligare inslag i vår vardagsmiljö.


Det är vackert och skapar ljus och rymd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.