fredag 27 januari 2017

Skjutdörr i vägg

Alltid låga priser på Hemfint. Nu , även lägre pris! Stäng in dörren i väggen. Skjutdörrar - smarta lösningar som sparar plats.


Särskilt när det är trångt om plats är det en fördel att slippa ödsla plats på en. Om den dessutom som här försvinner in i väggen kan väggytan användas till.

En skjutdörr är praktisk eftersom den inte stjäl värdefullt utrymme i rummet. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Spara utrymme och montera en pocketkarm där dörren försvinner in i väggen. Pocketkarmen kan beställas som vit eller obehandlad furu. Karmen kan även anpassas.


Välj mellan mängder av utföranden. Skenan (F) som dörren skall glida i skruvas upp i en läkt (K) som skruvats fast i vägg och taksparre. Avståndet mellan skenans ovansida och dörren skall i.

Vi har lång erfarenhet av att tillverka och leverera infällda eller utanpåliggande skjutdörrar. Svensktillverkade Snabba leveranser Fri. Behöver konstruktionstips på en infälld skjutdörr i tunn innervägg, sammanlagt mm tjock. Jag har sett att det finns kassetter som ger en.


Gör om din innerdörr till en praktiskt skjutdörr med dessa praktiska tillval. Och en utanpåliggande skjutdörr är enkel att montera. Dörren kan även hängas dold i väggen. Våra skjutdörrar är tillverkade med ett utfräst spår undertill för att.


Saknar du förvaring för att du har diagonala väggar eller sneda och låga tak så är den optimala lösningen att bygga ditt eget. Det ena alternativet är en infälld skjutdörr. Den försvinner in i väggen när dörren öppnas och är försedd med en så kallad pocketkarm. Ta upp nytt dörrhål i en bärande vägg. Följ vår guide steg-för-steg.


Ny dörr på ny plats Vi visar hur du tar upp ett nytt dörrhål i en bärande vägg. Vägg - eller takmonterad skjutdörr med synliga detaljer i rostfritt stål. En infälld skjutdörr är helt dold i öppet läge. Area finns både som enkel.


Vänligen notera att ångerrätten inte gäller vid beställning av våra måttanpassade skjutdörrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.