onsdag 15 februari 2017

Aluminium galler

Weland aluminiumgaller är ett lätt och stabilt galler som används i miljöer där det ställs speciella krav. Aluminiumgallrets bär- och stödstänger tillverkas. Gallren som täcker alla öppningar i innerväggar.


Aluminium galler

Kungs aluminiumgaller med ram består av en perifer, vinklad ram och i denna en fixerad. Ytterväggsgaller främst avsett att användas som intagsgaller för frisk luft. Tillverkat i gjuten aluminium och har cirkulär anslutning , 100mm, som passar direkt. Snyggt och robust gjutet aluminiumgaller med insektsnät.


Utvändigt mått 180x1mm. Weland gallerdurk av aluminium är främst avsedd för utsatta miljöer där det ställs speciella krav. I standardsortimentet ingår flertalet lamellprofiler att välja mellan för. Storlekarna på ytterväggsgaller är anpassade för kanalrör.


Aluminium galler

Gallerdurk och gallersteg finns alltid på lager i alla standard varianter. Kraftig gallerdurk till industrin måttbeställer vi med kort leveranstid. Motoaction erbjuder högkvalitativa produkter till bra pris.


Upp till lägre pris på Reservdelar Biltillbehör hos Skruvat. Dalhems levererar USA-bildelar, bilstyling, racingutrustning m. Den växande utvecklingen av den svenska marknaden har gjort att vi växer i takt med den och detta speglar aspekten i våra produkter. Gjutet aluminiumgaller O 1mm, med stos. Kromat aluminiumnät för grillen som ger din bil ett häftigt utseende.


Aluminium galler

Enkelt att klippa till efter behov. Välkommen till oss på Jula! Cirkulärt gjutet aluminiumgaller med stos och insektsnät. SPG Metall i Helsingborg är en komplett leverantör av industriförnödenheter såsom.


Beställ allt inom Ventilationsgaller m. Luftdon, ventilationsgaller. MEVACO – fascinerande enkelt. Passar speciellt Peugeot 2eller för bilar med extremt breda luftintag.


På dörrbolaget erbjuder alla typer av rullgaller i alla dimensioner. Rullgaller är perfekt när du vill ha säkerhet men ändå lite insyn, tex skyltfönster i. Avsett för interiört bruk. Galler tillverkat av strängsprutad aluminium.


På baksidan finns ribbor för infästning. Används med fördel där en total avskärmning önskas utan genomsikt men med ett estetiskt tilltalande utseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.