fredag 10 februari 2017

Arbetsbod bortskänkes

Arbetsbod bortskänkes

Arbetsbod bortskänkes – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. ARBETSBOD BORTSKÄNKES -annonser - ABC-annons. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker. Beg kontorsbod med öppen planlösning.


Uthyrning och försäljning av byggbo manskapsbo kontorsbo arbetsbodar , personalbod och mycket mer för dina anställda eller företag. HämtadBod bortskänkes. Tror heller inte man behöver tillstång för en arbetsbod om man inte bor i den som permanent boende med vatten och avlopp.


Bortskänkes byggbod arbetsbod manskapsbod. Plåt tak samt isolerade väggar. Lämplig som en kiosk eller som förvaring. Behöver du något eller vill du bli av med något? Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar , baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar.


Arbetsbod bortskänkes

För dig som letar efter en prisvärd arbetsbod , modulbyggna kontorsmodul eller förråd. Vi levererar direkt till dig billigt och enkelt. Finns på Nääs ridcenter. Vi bygger om med antingen ny eller begagnad inredning, utifrån vad som passar kundens.


Tre sovrum, vardagsrum, kök, samt två badrum med dusch och toalett. En och annan skavning, men de duger att. Information för dig som vill beställa en av Arbetsbod. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar.


Gedigen låda med eller utan hjul (Med hjul) 750:- Nytt från MY HOME. Ektorp 2-sits bortskänkes mot hämtning i Hammarbyhöjden, Stockholm 1:- Nytt från Tradera. Manskapsbod bortskänkes från alla köp sälj marknader i Sverige.


Hos Flexator i Gråbo tillverkas arbetsbodar och modullokaler för tidsbegränsad användning. Produktionen sker i ett effektivt tempo med stöd av en. I vårt sortiment finns tillfälliga lokaler för många ändamål till exempel byggarbetsplatser, daghem och industrier.


Vi anpassar alltid utrustningen efter dina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.