onsdag 15 februari 2017

Beslag dörrhandtag

Beslag dörrhandtag

Köp dörrhandtag på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Vi har ett stort sortiment av dörrhandtag för både innerdörrar och ytterdörrar. Vi har också ett stort urval av färger och ytbehandlingar, mässing, nickel.


Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Byggfabriken tillverkar sina dörrhandtag på samma sätt som man gjorde under tidsepoken de var aktuella, inte av nostalgi utan av nödvändighet för att uppnå. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans.


När du letar efter dörrhandtag och dörrtrycken så hittar du ett brett sortiment av produkter hos Habo. Hitta dina favoriter och låt dig inspireras av oss. Våra handtag passar till både nytt och gammalt. WC-vred funkis för montering med genomgående skruv eller träskruv.


Beslag dörrhandtag

Passar till Assa 3och 56 så kallade modullås. Stort utbud av dörrhandtag i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Hitta ett stort utbud på ShopAlike! Dörrhandtag till bra priser online.


Handtag och knoppar till byrå, skåp och garderob. Det spelar ingen roll om du behöver nya beslag till din byrå eller knoppar till din garderob, hos oss hittar du. Habo är marknadsledande på beslag i de Nordiska länderna. Möbelbeslag, bordsben och golvlister. Hos Habo hittar du funktionella beslag för hem och fritid.


Beslag dörrhandtag

Små detaljer som gör stor. Ett stort utbud av traditionella dörrhandtag gör det möjligt att få den rätta tidsandan och känslan till huset eller lägenheten. Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina.


I sortimentet finns även dörrhandtag till både ytter och innerdörrar samt badrumstillbehör. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Beslagsboden har beslag för alla behov,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.