måndag 20 mars 2017

Modulställning

Layher Allround modulställning är en ställning med nästintill obegränsade variationsmöjligheter. Hög flexibilitet Hög säkerhet Hög kvalitet. Långsidorna bygger på st 2. Vi säljer byggställningar, ramställningar och modulställning ar till företag och privatpersoner i hela Sverige e er dina behov. Byggställningar som benämns modulställning är byggställningar som är mycket flexibla. Köp vår flexibla modulställning spaket, bra priser och snabba leveranser.


Modulställning

Modulställningar är uppbyggda av vertikala stödpelare (spiror). Söker du högkvalitativa byggställningar? Väderskydd för arbetsplatsen? Här på MonZon så finner du allt du behöver inom byggnadsställningar och väderskydd.


AluXram är en ramställning gjord i aluminium,. Det mycket flexibla ställningssystemet PERI UP Flex kan i princip tillgodose alla önskemål för nyproduktion, renovering av fastigheter samt industriella. Våra byggnadsställningar är väl beprövade och sätter standarden för säkra. Ta del av våra monteringsanvisningar i PDF-format. Ställningarna är mycket flexibla i höj bred.


Modulställning

Det går att fritt kombinera ramställning och modulställning (spirställning) eftersom alla komponenter är lika förutom ramar och spiror. Behöver du hyra byggställning till ditt projekt? Vi hyr ut modulställning och tillbehör som kan användas till alla typer av arbeten. Man pratar även om systemställning och modulställning. Där är skillnaden att en modulställning är lite mer flexibel.


Upp till lastklass som är den högsta. En modulställning utan horisontaler eller diagonaler. Wibe och zarges dagar sedan - Blocket. Sökord:Hyra Zip-up, Zipup, rullställning, monzon, modulställning , målarställning, spira, fasadställning, byggställning, byggnadsställning, ställningsläp. Med Layhers allroundställningar går det mesta att bygga.


Modulställning

En flexibel, stabil och säker modulställning som går snabbt att montera och passar i de flesta sammanhang. Vi tycker det r kul att engagera oss lokalt och i ett fotbollslag som vi tror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.