måndag 20 mars 2017

Taklanternin

Victoriaväxthusets taklanternin i Bergianska trädgården i Stockholm. Pyramidformad lanternin som forcerades vid Västbergarånet. Källor Nationalencyklopedin. Icopal tillverkar och marknadsför byggmaterial samt utför entreprenader såsom takarbeten inom bygg- och anläggningsområderna.


Vi har nytt tak till dig!

Nu finns en ekologisk takbeläggning som är baserad på växtoljor och kåda. Försedd med ett vitt ytskikt ska den även reflektera bort solstrålningen. Alla är välkomna att besöka våra utställningar. Vi visar inglasningar från enkelglaspartier, vinterträdgårdspartier eller fasadpartier. Vi på Milletech tillverkar måttanpassade taklanternin er för att passa just dina önskemål.


Välkommen in och läs mer! Med år i branschen är vi specialister på tak- och fasadsystem i polykarbonat och glas.

I sortimentet ingår även takfönster, kupoler och taklanternin er. Taklanternin i Tumba Solfilm Syfte: Värmereduktion. Rätt film, på rätt glas. Scanlight Takljuskupol F100. Ytterligare en våning byggdes i samband med ombyggnaden,.


Brave lanternin LA från Brave Produktion Sverige AB. Lock av polykarbonat i 2- eller 3-skikt. Lanterniner för låglutande tak med fast eller öppningsbar fästsarg. Har en taklanternin 3xm av kanalplasttak I stålvagga som skall bytas mot en upphöjd träkonstruktion med sidofönster och papptak.


Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Tullgarns slott är ett kungligt slott vid Tullgarnsviken i Hölö socken, söder om Södertälje i Södermanland.


Fasader och taklanternin Willa Garden, Munkedal - Reparationer, montage, försäljning och design av glas, fasader och interiör. LRF Huvudkontor, Stockholm. ScandiFasad AB - Nordens huvudproducent av inglasning system för Sapa Building System av dörrar, fönster, fasader, tak inglasningar och solavskärmning.


Det ursprungliga huset lämpar sig verkligen för kulturverksamhet med sin stora rymd och taklanternin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.