torsdag 23 mars 2017

Pallställningar

Stort urval av praktiska pallställ. Våra ställ är stabila och lätta att montera. Vi erbjuder alltid fri frakt och års garanti. Vi är idag nio anställda och är beläget på Ersboda i Umeå. Lagerinredningar från GEMO.


Köp nya eller begagnade pallställ av hög kvalitet! Högkvalitativa pallställ för olika typer av förvaring. Köp pallställ från kända märken till bra priser.


Pallställage av högsta kvalitet och med många tillbehör. Här är några grundläggande skyldigheter enligt lagar och regler för dig som chef att utgå från i arbetsmiljöarbetet. Totalleverantör inom lagerinredningar.


Pallställningar

Expertbesiktningar, utbildningar i säkerhet på lager och montage. Hylldepån är en komplett leverantör av lagerinredningar. Vi demonterar och hämtar dina gamla lagerinredningar. Nedan finner du bilder och specifikationer på de vanligast förekommande. Vi har ett stort lager med.


Arbetsmiljöverkets författningssamling (AFS) består av föreskrifter. Runelandhs erbjuder allt från träpallar till plastpallar. Finns som hel- och halvpallar och passar för både industri och. Köp online eller ring oss för personlig service!


Pallställningar

Föreskrifterna gäller utformningen av arbetsplatser. De tar bland annat upp krav och råd om ventilation, klimat, omklädning, tvätt- och duschutrymme, inredning. Tillverkar varnings- och förbudsskyltar för elbranschen m. Detta är ett höglager med fasta pallställningar i hela lagerlokalen och ett kall lager. Användningsområde: bilindustrin, sjöcontainrar, karossbygge och pallställningar. Med pallställage kan du effektivisera och organisera.


Grenställ är en bra konstruktion för att lagra långgods. Vi hjälper er hitta bästa lösningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.