onsdag 5 april 2017

Altro gummigolv

Altro gummigolv

En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag. Gratis leverans på 2-vardagar. Mattor till hela Sverige. Vi tillverkar din perfekta matta.


Få hem din matta innan betalning. Välja bland mängder av kvaliteter. Fasta storlekar eller fria mått. Bekvämt och slitstarkt Altro Nuvola Stratus polstringsgolv. Ta reda på hur detta mångsidiga och attraktiva golv kan tillgodose dina behov.


Altro är en internationell tillverkare av golv- och väggbeklädnadslösningar av hög kvalitet. Från gästfrihet till sjukvår våtrum till kommersiella kök har. Se olika golvlösningarna från Altro för ett brett utbud av behov från järnvägsresor till sjukhus. Kolla in våra olika typer av slitstarka golvalternativ nu.


Altro gummigolv

Fjädrande och bekväma golv med Altro Nuvola Cirrus. Utforska våra smidiga golvalternativ och hitta den perfekta färgen. Introduktion till Altro gummigolv Introduktion till Altro gummigolv Mjukt, spänstigt och tåligt. Gummi är både starkt och hållbart, men dessutom skönt att gå på. För tillfället har vi problem med orderläggning i butiken och jobbar på att lösa det.


Ehrenborg Gummigolv är högkvalitativa golv för industri och offentliga miljöer, där kraven på slitstyrka, säkerhet och komfort är höga, till exempel i. Altro Stronghold har det högsta klassade glidmotståndet på alla våra golv. Perfekt för matberedning och serviceområden som kök och kantiner där säkerhet. FalckDesign erbjuder ett stort urval av gummigolv och plattor innehållande kokosfibrer eller traditionellt marmorerat mönster. Altro Nordic AB tillverkar säkerhetsgolv, halksäkra golv, sportgolv, industrigolv, butiksgolv mm.


Altro gummigolv

Altros gummigolv säljs i. Altros säkerhetsgolv har i över år minskat halk-. Ehrenborg samarbetar med Altro för att kunna erbjuda säkerhetsgolv och akustikgolv av hög kvalitet. Nedan finns en kortare förklaring kring de olika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.