onsdag 12 april 2017

Bauhaus balkongskydd

Balkongskydd behåller värmen och bestämmer hur privat du vill vara på balkongen. Ett välkänt företag som säljer billiga balkongskydd är Bauhaus i tyg, bambu och i annat material. Vindskydd till balkong kan vara av olika slag och material. Några bilder från våra kunder genom åren, vissa av vävarna har utgått och går inte att få tag på mer.


Besök Bauhaus för att köpa billigt balkongskydd och fönsterskydd. Nedan bilder på en uteplats där skärmar fungerar som vindskyd.

Om din trädgård har ett soligt eller ganska vindutsatt läge, kan vårt utbud av snygga sol- och vindskydd hjälpa dig att koppla av utomhus. Då drar man fram väven från sin skyddande kassett. När man inte har behov av den längre. På K-rauta hittar du sol- och vindskydd med smidig hemleverans. Vi erbjuder vindskydd i fler olika färger och material, exempelvis konstrotting och trä.


Måttbeställ ditt balkongskydd hos oss. Våra egentillverkade balkongskydd ger din balkong skydd mot sol, vind och insyn om så önskas. Vi anpassar skydden efter dina önskemål, välkommen!


Köpa spalje eller bygga spalje.

En färdig spalje utomhus kan man köpa av tex. Rusta, Jula, Byggmax och Bauhaus. Varför inte använda din balkong som uterum? Ett balkongskydd är en snygg och enkel lösning, inte bara för att skydda från vinden utan du får även ett. Hitta senaste kataloger från Bauhaus i Norrköping samt de bästa erbjudandena från andra byggbutiker.


Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Våra balkongskydd anpassas helt och hållet efter kundens. Här hittar du alla adresser, telefonnummer och öppettider för Bauhaus -butiker i Stockholm.


Insynsskydd i form av fönsterfilm till alla glaspartier och dörrar. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur man kan använda folie till insynsskydd på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.