onsdag 19 april 2017

Gammaldags dörr

Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Att köpa nya fönster och dörrar , men i gammal stil, är många gånger ett bättre och billigare sätt än att vårda sina gamla hus än att restaurera det gamla. Ett dörrhandtag eller dörrtrycke ska inte bara öppna och stänga en dörr.


Det ska även vara vackert att titta på, vara en del av sitt sammanhang, ergonomiskt. Trä eller målad dörr – valet är ditt.

Vi levererar dörrar i ek, furu, teak, ask eller målade i valfri NCS eller RAL kulör. Hos oss hittar ni Sveriges största utbud av gamla fönster och dörrar ! På Nacka Byggnadsvård finner ni dörrar och på Överjärva. Elektronisk dörrklocka i förnicklat stål och svart duroplast (ser ut som riktig bakelit). Den har ett klassiskt gammaldags ljud och volymen är dB.


Gamla dörrar säljs ju också på Blocket rätt ofta till väldigt facila priser jämfört med nya. Fast då får man ju renovera lite istället.

Gammaldags hörn(kall)skafferi i köket! Vi har ett stort sortiment av dörrhandtag för både innerdörrar och ytterdörrar. Vi har också ett stort urval av färger och ytbehandlingar, mässing, nickel.


Min gamla dörr har gammal standard. Kan jag beställa en ny sådan dörr och slippa byta karm? Idag är måtten på bostadsinnerdörrar standardiserade.


Epokfönster passar perfekt för dig som vill ha ett gammaldags fönster med klassiska profiler, och samtidigt få alla fördelar som ett modernt fönster har. Gyllenhaks Byggnadsvård AB : Ringklockor dörrkläppar – Linoljefärg slamfärg med mera Fotogen stearin Dörrhandtag dörrbeslag Klassiska kläder. Tvåtonig signal för en dörr och entonig för en annan dörr. Längd på greppet, ca 1cm.


Höjd på handtaget (dvs så mycket det sticker ut från dörren ), cm. Handtaget finns i två olika storlekar. Spröjsade fönster och gamla dörrar som kanske är originaltillverkade, är både exteriört och interiört något som påverkar helhetsintrycket i hög grad.


Innan man beställer dörrblad så måste befintliga dörrar mätas upp. Bostadsfastighet, Sandviken.

Tillverkning av dörr med fönster enligt befintliga fönster. Här finner du nyproducerade ringknappar, portklappar, dörrpinglor och sånt som. Skafferidörren måste sluta tätt så att inte kylan slipper ut ur skafferiet. Med en tröskel in till skafferiet och en fals runt dörren på insidan blir det.


En ytterdörr från Söderport ger ditt hus stil och elegans. Våra dörrar blir ett smycke på ditt hus. Välkommen till Söderport AB!


De tillval som passar finns som valmöjligheter på respektive dörr så du snabbt och enkelt kan se totalpriset. Frakt ingår alltid till vid köp av ytterdörr,. En dörr skall hålla ovälkomna saker ute, t ex köld och drag.


Tomas Lindén bygger en dörr till iskällaren på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.