fredag 28 april 2017

Täckbricka dörr

Levereras med skruv för genomgående fastsättning. Täckbricka av rostfritt syrafast 316-stål med borstad yta. Självhäftande täckbrickor i standardmåtten mm och mm. Spärranordning Assa Fix 1Vit Barnsäkert.


Täckskylt Beslagsboden Matt. Swedoor erbjuder dörrar av högsta kvalitet.

Låt dig inspireras och kombinera design med funktionalitet. Besök vår hemsida här och hitta din dörr. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar.


Från villalås till stora låssystem och passersystem. Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Dörr , gångjärn, handtag etc. Rakt, vänster och höger. Tvåtonig signal för en dörr och entonig för en annan dörr.


Säkerhetshasp för montering på innersidan av dörren så att du kan blockera den när det kommer ovälkomna gäster när du är hemma.

Kan fungera som en extra. Vi använder cookies på våra webbplatser, för att identifiera din enhet så att vi kan skräddarsy din användarupplevelse. Du kan inaktivera alla cookies som. Hitta den kökslucka som passar dig bäst. Assa täckbricka insida för att ersätta ett vred.


Med DORMA Duo har du ett försäkringsgodkänt lås i din dörr. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. DEKO DG dörr kan även fås som pardörr. Tillval: Trycke Assa 6inklusive täckbricka , annan kulör på folie, dörrstängare och elslutsbleck. Hyllplats: Katalogsida: 348.


Brytskydd till dörr 59: SEK. Fram- och bakdörr övre skruv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.