fredag 28 april 2017

Beslag köksluckor retro

Beslag köksluckor retro

Designa ditt drömkök hos oss. Tillbehör av hög kvalité. Besök nån av våra Marbodalbutiker. Hitta din närmaste butik här! Inspireras i vårt bildgalleri!


Beslag köksluckor retro

Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Beställ online, snabb leverans! Spara en massa pengar här!


Skåpshandtag till funkis, 50-tals och 70-tals kök hittar du hos Stilbeslag. Ticka- beslag och bygelhandtag är några av våra populära modeller. Hos oss på Barahandtag hittar du handtag i antik och retro stil samt mycket annat som kan lyfta ditt hem och din bostad till en ny nivå.


Bra service, snabba lev! Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager.


Här finns kökshandtag och köksknoppar av högsta kvalitet. Specialbeslag AB Norra deltavägen 3. Vi har kökshandtag och köksknoppar för alla smaker. Köp nya kökshandtag hos beslagsbutiken! Kökshandtag i många stilar och utföranden som passar i både moderna och traditionella kök. Välj bland ett stort utbud för den rätta kökskänslan.


Beslag köksluckor retro

För dig som har ett kök från Marbodal finns det fantastiska möjligheter att hitta nya handtag och beslag till köksluckor ,. Skålhandtag Ribershus Art. Formpressat draghandtag för låda och lucka. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Oval knopp retro antik stil antikfärgad mörk silver tenn färgad shabby chic lantlig stil.


Retro beslag till köksskåp. Komplettera ditt retrokök med en REDA med glasskeppor. Finns i två olika längder. Vi säljer även beslag , gångjärn etc. Antal: Köp Lägg till i önskelistan Jämför.


Beslag köksluckor retro

De får stå ut med att du drar i dem varje dag, men handtagen i köket ska ändå kunna bidra med både stil och elegans. Vårt utbud av kökshandtag och. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler?


Alltid fraktfritt och snabb leverans. Dessa köksluckor med ram kallar vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.