torsdag 4 maj 2017

Armeringsbock

Armeringsbock SIMA DEL 52. Kontakta respektive hyrcenter för exakt information. Skall bocka en hel massa armering till det blivande huset. Har fluktat lite på olika hydrauliska bockar från Hitachi mfl, men dessa kostar i regel 15. Hej, nu ska alla snåla jäv-ar, som är på väg att gjuta grun läsa noga.


Armeringsbock

För nu tillverkar vi en egen armeringbock billigt och enkelt, så man. Detta manuella armeringsbock säljs på uppdrag av ett företag. Se bifogade bilder för mer information. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar. Varmförzinkad och målad armeringsbock med justerbar upplagsbom, för montering av armering. Används för att bocka armeringsjärn.


Armeringsbock

Elverk, generatorer, svetsar, pumpar, trädgårdsredskap och verktyg - Kvänums Järn har allt och mycket mer! Glapp i motor,i dåligt skick. Tidigare uthyrningsobjekt. Köp Metallbearbetning online eller via vår butik i Arlandastad. Säljes på grund av ålder.


Bockmaskin för armeringsjärn i väldigt bra kvalité 7watts motor (2V) Bockar 4-mm stänger. Välkommen till oss på Jula! I våra åtta kategorier hittar du allt för hemmafixare och proffs. Börja upptäck vad vi kan erbjuda dig! Smidig, tillförlitlig och kraftfull armeringsbock maskin Bockmaskinen har en kompakt konstruktion med motorreduktor, utrustad med härdade kugghjul.


Armeringsbock

Du har kommit till en artikel som utgått ur vårt sortiment. Klicka på knappen visa lagerstatus i alla butiker för att se om den finns kvar i. Alla rättigheter reserverade Hyres-Maskiner. Den inre krökningsradien vid armeringsbock efter återfjädring.


Moms och hyrförsäkring tillkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.