torsdag 18 maj 2017

Garageportsmotor

Upp till 800N dragkraft. Tandrem eller metallkedja. För slagborr- och mejselarbeten! Stark garageportsöppnare som kan användas för både lamell- och vipport.


Portstyrning sker med hjälp av två fjärrkontroller och en väggmonterad.

Många husägare bryr sig mycket om effektivitet, installerar den senaste husteknologin och uppskattar moderna bekvämligheter. Vi erbjuder Motorstyrda garageportar enligt dina önskemål och krav. Garageportsmotor Inklusive st Fjärrkontroller. Takskjutportsöppnare med fjärrkontroll och autom.


Söker du en garageportsmotor ? I vårt sortiment finner du bland annat modeller för takskjutportar med kedjedriven motor samt frikopplingsmöjlighet. Fördelar med Somfys garageportsmotor.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Jämn och stötfri öppning och stängning Din Somfymotor ger smidig öppning och stängning av garageporten varje gång,. I paketet till varje Crawford portautomatikmodell ingår allt du behöver för maximal. Vi har Sveriges bredaste sortiment och erbjuder självklart även gratis. SOMFY Öppningsalarm för garageportar.


Stort utbud av garageportar. En takskjutport är smidig, lätt att öppna och sparar plats utanför garaget. Löpskena : Löpskenan är kedjedriven. Nackdelen är att den inte är lika tyst som en med nylonrem. De flesta öppnare går att frikoppla från porten så att det går att öppna porten manuellt även om du monterat en garageportsmotor.


Välkommen till Hörmann - Europas ledande leverantör av portar, dörrar, ramar och maskineri. Hjärtligt välkommen till Crawford Center. Men inte bara det -med ditt beslut för en bestämd porttillverkare. Somfy GDK 8RTS är ett komplett paket med garageportsmotor som lämpar sig för portar upp till kvm.


Levereras med st Somfy Keytis RTS fjärrkontroller samt.

Produkten har utgått, Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. Drivs av ett V A23-batteri (ingår).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.