onsdag 17 maj 2017

Lösull cellulosa

Lösull cellulosa

Högeffektivt isoleringsmaterial. Vi har både en ren träfiber och returpapper lösull. Effektiv isolering mot kyla, värme och ljud. Nedan ser du ett par prisexempel. Hög densitet och värmetröghet.


Natureplus-certifiering för vår cellulosa Vårt isoleringsmaterial har vunnit ett pris. Det är år sedan ISOCELL såg dagens ljus. Miljövänlig och lätthanterlig. Ett kvarts århundrade har.


Storlek: Vi kan leverera lösull till alla era konstruktioner och byggbehov. ISOCELL cellulosaisolering lösull är ett isoleringsmaterial gjort av cellulosafiber som produceras från tidningspapper i en optimal återvinningsprocess. Cellulosa som isolering. Isoleringsmaterial lösull.


Lösull cellulosa

Borsalt är tillsatt för att få brandhämmande egenskaper. Produkterna ingår vanligtvis i ett system med tillbehör så som vindduk. Vid lösullsisolering av nya väggar bör konstruktionen utföras så att isoleringen sprutas in i facken mellan väggreglarna,.


Hej Jag vet att jämförelsen har gjort förut, men jag har aldrig riktigt hört vetenskap. Vi har flera alternativ för ”gör det självaren” eller byggfirman som vill isolera själva. Vi lagerför isolering och tillbehör för klimatskalet. Vi arbetar uteslutande med lösullsisolering och kan leverera allt från material till hela entreprenader. Vi genomför professionell isolering med lösull - från början till slut.


Håll värmen på plats och sänk energibehovet vid uppvärmning. Vad behöver man tänka på när det gäller isolering av cellulosa ? Kombinationen gör att det blir ekonomiskt att isolera med lösull av cellulosa. En helisolering innebär att vi isolerar alla konstruktioner med lösull i ett hus.


Under de senaste åren har andelen helisoleringar med lösull bara ökat. Att isolera vinden med lösull ger även bättre komfort i fastigheten med dämpat ljud. Kontakta oss så hjälper vi dig med isolering av lösull.


Lösull cellulosa

BOKA LEDIGA TIDER I SEPTEMBER OCH FÅ RABATT! Sprutisolering med cellulosa. Ekocell sprutisolering med cellulosaisolering och lösull är tillverkat av naturfibermaterialet cellulosa. Vi har funnits över år och är experter inom lösullsisolering.


Vi hjälper dig med tilläggsisolering med lösull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.