torsdag 22 juni 2017

Glidskydd stege montering

Glidskydd stege montering

Stort utbud av Montering till bra pris. Spara tid och pengar med Kelkoo. Montering på asfaltbaserat tätskikt skall utföras enligt monteringsanvisning M-082. Var försiktig när du jobbar med huset och skaffa ett glidskydd som förankrar stegen vid. Glidskydd för lös stege vid takfot.


Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler. Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Stuprör Hängrännor Tillbehör Montering Takavvattning;. Skall användas där anliggande stege till tak används, glidskydd universal kan monteras både. Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett glidskydd.


Funkar det inte att sätta ett godkänt glidskydd så försök fästa. Stegar , bryggor, snöskydd. Snabbfästet är speciellt utvecklat för montering vid takfot och andra ställen där. Vi erbjuder även andra typer av glidskydd.


Ett fast glidskydd hindrar stegen från att både välta i sidled och glida ner längs med väggen. Se alla erbjudanden och köp nu! Finns i två olika utföranden och färger.


Kravet är dock att ett glidskydd ska vara fastmonterat vid takfoten. En lämplig lutning av stegen är 75. Fast takstege ska används vid montering på. Per Wikstrands glidskydd för falsfäste och lös stege på tak. Tillverkas av varmförzinkat stål.


Behöver du ett glidskydd för ditt tak? I vår smidiga konfigurator hittar du precis det glidskydd du behöver. Det innebär att man måste ställa stegen på trappan, eller rättare sagt övre plattformen av trappan så att stegen fäster vid glidskyddet.


Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. Alltid låga priser och dagars öppet köp. Lösa steg som endast häktas runt läkten är i princip inte godkända längre.


Glidskydd stege montering

Köp din klinikutrustning hos NetMedical enkelt Online!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.