tisdag 6 juni 2017

Langetterade mattor

Langetterade mattor

Beställ hem och prova, betala sen. Bästa stället att fynda mattor! Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Snygga mattor till bra priser.


Langetterade mattor

Langettering i Jönköping samt online via vår webbutik. Vi langetterar alla typer av mattor. Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Ibland saknas den perfekta storleken på en matta för just ditt hem.


Mattlandet i Göteborg hjälper Er med kantning, eller langettering som det egentligen heter. Vi kantsyr-langetterar de flesta sorters mattor såsom bilmattor husbilsmattor, båtmattor. Vi kan även göra runda mattor eller enligt ditt ö,nskemål. Ett tips till er som befinner er på Costa Blanca i Spanien, är att låta sy upp formsydda mattor till husbilen. Vi fick just levererat nya mattor.


Langetterade mattor

En flexibel deltäckande matta kan lätt avlägsnas för att tvättas eller bytas ut allt efter önskemål. Hos JYSK hittar du ett brett sortiment av stora mattor i flera olika storlekar och material. Med måttanpassade mattor menar vi att du helt fritt kan välja storlek och form på mattan som vi sedan syr I kanten med en elegant langettering. Klicka På Produktbilderna För Att Se Fler Färger i Serien. Snabb leverans och fria byten.


Mattor från Rice, Himla, Mairo mm. Få mer information och beställ här! Mattan har öglad lugg och gummerad undersida (halkfri). Kanterna är langetterade (kantsydda). Den langetterade kanten som löper runt mattan ramar in den fint och ger ett mjukt avslut.


Langetterade mattor

Meteor matta är tillverkad i polyamid med något längre lugg som ger en. Små yllelappar, klippta som tungor, langetterade och broderade, sydda som fjäll på ett enkelt bottentyg. Tekniken är sig lik i de mattor som dyker upp på vindar. VÄLKOMMEN TILL WAHLBECKS MATTOR I LINKÖPING OCH NORRKÖPING Hos oss finner du ett stort utbud av mattor och vi hjälper dig att hitta mattan du söker, allt if.


Vi har ett stort utbud av olika sorters heltäckningsmattor. Allt från tjocka färgglada till flatvävda med naturlook. Våra mattor går även att få i. Langetten bygger inte ut något från din båtmatta, så mallen ska vara i den storlek som den färdiga mattan kommer att bli. Vill du ha hjälp med langettering,. Natur 140x2Wiltonvävd.


Storsäljare Öglad matta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.