onsdag 21 juni 2017

Skärmgardiner

Skärmgardiner

V-Persienn och Markis har panelgardiner och skärmgardiner i Stockholm. Välkommen in i vår butik för att se hela vårt sortiment. Matcha dina skärmgardiner med rullgardinen eller varandra för att hitta det kreativa uttryck som andas Du.


Trä- och aluminiumlister sätts enkelt på. Systemet passar väl in i dagens arkitektur med mycket glaspartier. Där du själv skapar ditt val av ljuslösning i fönstret.


Panelerna monteras på en skena med 2-spår. GSW AB tillverkar rullgardiner, lamellgardiner och skärmgardiner till detaljister. Samtliga produkter tillverkas efter måttbeställning och levererar.


Skärmgardiner

Med sin konstruktion kan man. Konsten att tämja solen! Ring oss för profesionella råd det lönar sig. Vacker, halvtransparent eller tät och ljusavskärmande.


Etc skärmgardiner är en av våra mest populära produkter, med lång livstid för både textil och design. Terrassmarkis Elegant är främst lämpad för uteplatser, terrasser för egna hem, butiksfönster, restauranger, torgstånd m m. Observera att våra dukar(tyger) för rullgardiner kan även beställas till kassettrullgardiner och panelgardiner ( skärmgardiner ) ! Flera användningsområden. Panelskenan har 2-spår samt lika många vagnar. Aluminiumskenan upptill består av eller spår där gardinerna. Verksamheten i MRP är inriktad mot försäljning och montage.


Skärmgardiner

Våra produkter kommer från kända leverantörer. Med ett bra solskydd är alltid solen välkommen! Persienner, markiser och rullgardiner, oavsett hur du bor eller hur dina behov ser ut så finns det.


Diskreta skensystem och vackra vävar utmanar din kreativitet och ger ditt rum. Skärmgardin är en flexibel och modern lösning för ditt fönster. Med lång erfarenhet, stort kunnande och god service.


Skärmgardiner

Skenan är diskret och enkel att montera. Har du ett hem eller kontor med stora fönster och glaspartier eller behöver du skärma av ett rum? Då bör du titta närmare på våra panel- eller skärmgardiner ! Panelgardiner, eller så kallade skärmgardiner ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.