onsdag 21 juni 2017

Sp fönster persienner

Sp fönster persienner

Handla direkt i mobilen! Se aktuella kampanjrabbater här! Stort utbud av trädgårdsprodukter. Köp Kvalitetsfönster från SP ! Måttanpassa och beställ online.


Sp fönster persienner

Komplett kollektion persienner i våra två butiker. Våra fönster finns i butiker över hela Sverige, hitta din närmaste butik med SP Fönster här. INTU är en persienn där manövreringen är enklare än någonsin. Inga reglage och snören – allt är inbyggt i själva persiennen.


För många är persienner en viktigt inredningsdetalj. Basic är en invändig och frihängande persienn som passar till alla våra produktserier. En klassisk persienn som sitter mellan glas, där du manövrerar med lina och vridstång. Passar till våra kopplade fönster. Persienn till SP - fönster Stabil och Balans.


Intu är en persienn där manövreringen är enklare än någonsin. SP solskydd från SP Fönster. Lös persienn på insidan. Välkommen till en av Sveriges ledande fönstertillverkare.


SP Fönster står för kvalitet, tekniskt nytänkande, vacker form och goda energiegenskaper. För att minska insläpp av ljus och sol så kan det vara en smart lösning med persienn INTU, som håller solen borta när du vill det. Läs mer om persienn INTU! Köp med kvalitet från SP Fönster ! Välj ett av de mest sålda märkena. Svensktillverkat i trä eller alu.


Sp fönster persienner

Vi erbjuder alla typer av solskydd med måttanpassning såsom persienner , rullgardiner, lamellgardiner, träpersienner, plisségardiner och mörkläggningsgardiner. När persiennen är nedfälld hålls den på plats med magneter som fästes i fönstrets nederkant. SP BALANS fönster vrid från SP Fönster.


Vridfönster med 3-glas isolerruta. Tillverkat av trä med aluminiumbeklädd utsida. För montering mellan glas eller som frihängande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.