onsdag 12 juli 2017

Beställa grus

Beställa grus

Via Svevia kan du köpa grus och kross från någon av våra ballastanläggningar. Anläggningar över hela Sverige. Här finns våra ballastanläggningar! Välkommen till Gruswebben!


Trädgården får liv igen! Inga tunga lyft och du slipper hyra släp. Vi har sand- och grusprodukterna för ditt projekt. Kontakta kundtjänst för att beställa.


Ange postnummer för att se pris och urval. Grus är ett stenmaterial där kornstorleken vanligast är mellan mm och cm. Genom att vi siktar gruset i såll får vi fram olika tekniska kvaliteter.


Beställa grus

Här kan du göra en leveransförfrågan. Fyll i formuläret så återkommer vi med en prisuppgift för beställning. Därför rekommenderar vi krossat grus i första hand. Naturgrus bör användas bara där det är motiverat ur kulturhänsyn, exempelvis i slottsträdgårdar. Jor natursten, grus , krossprodukter, halkstopp, containers och transport.


Beställ material för halkbekämpning. Uppdaterat CE-certifikat. Vi är ett bolag som bryter och tillhandahåller berg- och grusmaterial såsom makadam, stenmjöl, san grus m. Du kan beställa jor grus , sand och smågatsten i storsäck, med hemleverans. Tänk på detta innan du beställer från Jehander. San Grus , Makadam i Göteborg.


Beställa grus

Välj Allt I Mark: Vi levererar vad du behöver från ett och samma ställe. Makadam, grus , grävmaskin, dränering, va-rör brunnar. Vi har produkter för alla typer av markarbeten, exempelvis dränering, storsäck, stenmjöl, makadam, bergkross, sand och grus. Råmaterialet utvinns och förädlas.


Vi säljer grus och bergmaterial från vår täkt i Hynboholm både till företag och privatpersoner. Vill du beställa leverans av material så ring. Järna kross och grus Vi använder kakor (cookies) på våra webbplatser för att de ska fungera på ett bra sätt för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.