onsdag 12 juli 2017

Junckers golv

Köp Junckers golv online. Bra priser och snabb leverans. Titta på våra golv i naturliga miljöer.


Junckers golv

Här hittar du Junckers massiva hårdträgolv lagda i kommersiella inredningsprojekt, enfamiljhus bostäder. Ett massivt golv har en naturlig skönhet som möjliggör oändliga designmöjligheter i ett rum. Ett golv från Junckers ger en elegant harmoni, och.


Golv produkter Underhåll. Thank you for contacting Junckers. We will deal with your request as soon as possible. Med våra golv får du så mycket mer.


Junckers golv

Junckers är ett dansk företag som tillverkar massiva trägolv. Förutom att tillverka trägolv för bostäder tillverkar man även golv för sport-och danslokaler. Ek är ett massivt träslag som karakteriseras av att vara slitstarkt och därför är mycket lämpligt som golvmaterial. Träslaget har en varm gyllene lyster. Elegant och snyggt golv som utstrålar värme.


Beställ på nätet, alltid fri frakt och gratis varuprover. Det massiva trägolvet gjort på massiva plankor är en otroligt vacker syn. Massiv 1-stavs plankgolv. De långa, breda plankorna, med alla deras naturliga detaljer.


Junckers golv

Lägst priser på Skeppsgolv Spara pengar nu! Junckers Ask Harmony är ett oljat 2-stavs skeppsgolv som är ett vackert trägolv som ger ett naturligt utseende med mycket färg och ådringsvariation. Stort sortiment av produkter från Junckers hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Junckers - en av Europas största tillverkare av massiva trägolv. Junckers-golv är till för verkligheten Det finns ingen ersättning för kvalitet. Detta har varit Junckers premiss sedan vi började tillverka massiva.


Junckers golv

Junkers Ek med sortering Rustikal är för dig som vill ha få en riktigt bra rustik känsla. Denna parkett handlar inte bara variation i parketten utan har även. Junkers Ek Harmony är ett vackert oljat 2-stavs skeppsgolv med stark karaktär av ek.


Detta trägolv har ett naturligt utseende med mer färg och ådringsvariation. Alla Junckers trägolv och trävårdsprodukter tillverkas i Danmark och har därför utvecklats med stabila danska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.