onsdag 12 juli 2017

Låda plywood

Låda plywood

Robust trälåda med metallkarmar, två handtag, kraftiga beslag och mm tjock plywood. Välkommen till oss på Jula! Med KLÄMTARE låda med lock kan du förvara allt från leksaker och textilier, till tunga saker som verktyg och böcker. Plywood Plywood Emballage.


Låda plywood

Upplagor från st låda och uppåt. Våra lådor skräddarsys för allt från balettklänningar till kulsprutor. Det är ingen slump att stora företag som Husqvarna anlitar oss och att. Vi på Nexpack har flera olika plywoodlådor och transportlådor i trä. Våra plywoodlådor är hopfällbara och kräver verken spik eller häftning.


Gå in på en skiva för att välja olika utföranden. Vi har plywoodskivor för alla användningsområden. En riktigt snygg crossfit plywood hopplåda av högsta kvalitet. Riktigt tjock plywood gör den väldigt stabil och stark. Stort utbud av Träprodukter.


Låda för Crossfit och HIT. Köp direkt på Slöjd-detaljer. Dessa lådor använda flitigt i crossfit och HIT för att att träna kondition och benstyrka.


Lådor och väskor av plywood med stålprofiler ger ett robust produktskydd vid hantering, lagring och transport. Varje låda har någon form av kundunik egenskap oavsett om den är av plywood eller trä. Det är efter kundens krav som vi utvecklar emballaget. Kombinationen av plywood och stålkanter ger en överlägsen lösning för krävande transport, långtidslagring och överstapling.


Låda plywood

I vårt sortiment finns flera typer av lådor av trä och plywood. Lådor i standardstorlekar finns på lager för omgående leverans men du kan också måttbeställa. Vi tillverkar plywoodlådor i alla former och storlekar.


Ibland behöver man stabila lådor andra gånger räcker det med enklare konstruktioner. Vår specialitet är så kallade flightcase eller plywoodlådor, det vill säga industrilådor eller kraftigare lådor som tål hårda stötar och slitage. Synliga pluggar kan vara mycket snyggt på lådorna.


Låda plywood

ProbleJag ska snickra några trälådor av plywood och förse dem med hjul, så att barnen kan ha sina. Vi har allt från billiga små wellådor till transportlådor av plywood , det finns helt enkelt en produkt för varje tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.