tisdag 18 juli 2017

Schoolsoft sundsvalls kommun

Sundsvalls kommuns e-tjänster? Du är inte inloggad längre! Du måste logga in för att kunna se denna sida. Detta gäller alltså dig som är elev vid någon av kommunens.


Enbart de skolor som tillåter inloggning direkt i SchoolSoft kan i dagsläget använda appen. Appen kan alltså inte användas av skolor som använder olika typer av. Detta innebär att du som vårdnadshavare och grundskoleelev inte längre kan logga in i SchoolSoft , via app eller dator. Logga in som handläggare.


För att använda SchoolSoft måste du vara vårdnadshavare, elev eller personal inom Barn och Utbildning i Sala kommun. Använd inte meddelande i Schoolsoft till Claes Pettersson. Kontaktas via mail: claes. Vårdnadshavare loggar normalt in med samma användarnamn som.


Mikael Sjösten och Helena Sandelin på SchoolSoft. Moduler för systematiskt kvalitetsarbete, schemaläggning och elevadministration för kommuner. Elever som gått grundskolan i Hässleholms kommun har redan inloggningar till SchoolSoft. Ni kommer att kunna använda samma inloggningar som ni haft i grundskolan.


På våra skolor i Vindelns kommun arbetar vi med moderna webbaserade lösningar som gör informationsutbytet mellan lärare, elever och föräldrar enkelt. All information som berör eleven finns. SchoolSoft är vårt informationssystem som används av alla grundskolor, fritids, förskolor, Luspengymnasiet och Storumans Lärcentrum.


Vad kan jag göra i SchoolSoft ? Via plattformen kan du kan se närvaro,. SchoolSoft är ett webbaserat system som underlättar och förenklar kommunikation och dokumentation! Kalix kommun arbetar för en nära kontakt med kommunens invånare. Information och kommunikation kring ditt barn Schoolsoft är en information- och kommunikationskanal mellan skola.


Vid eventuella problem, kontakta Josefin Cederlöf eller Håkan Skarfelt. Observera att innan du loggar in i appen måste bocka för Åtkomst till app under din profil i SchoolSoft. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, m. De kommunala skolorna använder Schoolsoft som är ett program som förenklar kommunikationen mellan hem och skola genom att ge elever och föräldrar tillgång till. SchoolSoft ( schoolsoft.se) är ett Internetbaserat informationssystem mellan skola, vårdnadshavare och elever. Alla kommunala skolor i Danderyds kommun använder.


I Vadstena kommun används från förskolan upp till och med årskurs samt Vadstenagymnasiet informationssystemet SchoolSoft. School Soft gör det enkelt för föräldrar att ta del av sina barns skolarbete. Det är ett enkelt, webbaserat program som är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.