onsdag 16 augusti 2017

Badstege jula

På Jula siktar vi högre. Rostfri badstege för båt. Vi vill att människor ska vilja fixa. Stabil konstruktion med tre hopfällbara steg.


Vi gör din fritid aktiv - välkommen till Jula ! Få resultat från sökmotorer i en! Bryggstege Bolmen, tar dig enkelt upp och ner från bryggan. Fällbar för enkel hantering. Stegdelen är 980mm lång och kan kompletteras med förlängningsdel som.


Varmförzinkat stål med impregnerade, räfflade steg. Stegens längd från bryggkant. Beställ badstegar och bryggstegar direkt på Stegfabriken. Badstegar i olika modeller och utformningar. Marknadens största utbud.


Vi har också badstegar och bryggstegar i olika storlekar men även vanligare enkelstegar och kombistegar som gör det enkelt att komma upp på hög höjd. Här hittar du bryggor, y-bommar, badstegar. Hoppa inte i vattnet utan att kunna komma upp igen. En säker och hållbar badstege fulländar din brygga.


Köp dina bryggstegar direkt från Stegfabriken. Slut i Lager leveranstid ca veckor. Uppfällbar badstege tillverkad av rostfritt stål. Sortering Kategorier Varumärken Nyheter Senaste månaden. Vi är störst i Norden på båttillbehör!


Tillsammans gör vi båtlivet! Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser.


Här finns tillbehören till din båt Hos oss kan du köpa båttillbehör i form av ekolo block, brandhakar och båtfärg. Jag har köpte en flytbrygga förra året och fick med en Biltema badstege som är helt värdelös,. Jag ser dom har en på Jula också men samma där,.


Badstege jula

Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med. Allt från enkla produkter till specialanpassade. Vi erbjuder stegar och bockar från Zarges och Eurostar. Y-bommar, bojar, elstolpar, förtöjningsringar, pollare, badstegar mm. Våra senaste referenser.


Renovering av äldre pålad brygga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.