torsdag 17 augusti 2017

Golvslip helsingborg

Beskriv vad som ska göras och få anbud från seriösa golvslipare. Vi finns på Depågatan 104. Eniro är den lokala sökmotorn.


En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.

Företaget har en anställd och omsätter miljoner. Kom in till oss på Golvpoolen i Helsingborg. Stort utbud och fria varuprover. Hyr In hyr ut maskiner i Malmö, Helsingborg , Laholm och Ängelholm. Skurad och polerad med EDGE golvslip.


Efter slipning skurades och polerades Rubio Monocoat GRÅ hårdvaxolja för utomhusbruk. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar.

För oss på Ångtvättbilen finns inget vackrare än slipade trägolv behandlade med olja, hårdvaxolja eller lack. Slipa dina gamla plank eller parkettgolv så att dom får tillbaka sin ursprungliga lyster och framförallt att de får tillbaka det skydd som ett nytt ytskikt ger. Dennis Maskinuthyrning är din lokala uthyrare i nordvästra Skåne. Här hittar du ett brett och prisvärt sortiment av hyrmaskiner.


Under denna kategori har vi samlat en mängd olika slipmaskiner, golvslip , vinkelslip, polermaskin, betongslip m. ParkettSlipningsSpecialisten J. AB har alltid förmånliga priser på våra tjänster. Hos oss kan du utnyttja rotavdraget. EDGE slipmaskin är enkel att använda, även för en nybörjare, och den slipar ända ut i kanterna och in i hörn.


Resultatet blir jämt och fint och risken för. Prisinformation om slipning parkettgolv trägolv. Golvslipning till marknadens bästa priser.


Tack till alla våra kunder från… …Råå, Påarp, Gantofta, Landskrona, Höganäs, Viken, Helsingborg , Larö Åstorp, Domsten, Strövelstorp, Vallåkra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.