onsdag 16 augusti 2017

Köpa haki ställning

Många byggnadsställningar till låga priser. Stort utbud av stege och ställning. Alla förtjänar en bra rullställning när det är dags att köpa byggställning.


Ställning erbjuder byggställningar,. Vi har nu haki ställning till salu från Blocket. Varför hyra när man kan köpa ! Vi säljer byggnadsställningar till företag och privatpersoner.


Byggställningar för hantverksarbeten som målning, fasadrenoveringar mm. Efter att ha haft semestestängt är vi f. HAKITEC Väderskyddstak, Väderskyddshallar och hängande ställningar. Bygg en ställning efter dina behov. Vi har begagnad byggställning som är genomgången, blästrad och målad. Nu även med nya låsningar i längdbalk, tvärbalk.


Discover haki ställning. Köp en bra hantverkarställning som underlättar fasadmålning,. Kan även monteras som 2st separata ställningar 2st 1x 2x 550cm Alternativt 1st 1x 2x 850cm. HAKI kompletta byggställningar.


Vi har köpt en jättefin fastighet i Bålsta som. På Mascus kan du både sälja och köpa begagnade. Helsvetsade ramar som ger lättare och starkare ställningar.


Köpa haki ställning

Integrerade stegar med 2mm stegavs. Stegar och ställningar Hem Bygg och färg Stegar och. Sveriges starkaste, smartaste och antagligen den snyggaste haktrall på marknaden.


Hos oss hittar du även ställningsmaterial etc. Info för begagnad haki ställning. Längd meter, höjd meter (till nock). Inklusive två lager med trall. Vad tror ni om att köpa.


Köpa haki ställning

På längd och höjd kan ni bygga efter behöv. Ni ansvarar själva för montering. Välj bredd på ställningen. Haki byggställning uthyres. Det finns två bredder, en smal m och en bred m. Standardlängden är m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.