måndag 21 augusti 2017

Layher ramställning

Marknadsledande ramställning. Välj stål eller aluminium. Ställningssläpet är utformat så varje artikel är lättåtkomlig. Hög säkerhet Snabba leveranser Avancerad teknisk support. SpeedyScaf ramställning med utanpåliggande trappa packat på en smidig släpvagn.


Ställningarna är egentillverkade i vår fabrik i Tyskland och är.

Tillverkad av aluminium eller varmförzinkat stål. Våra huvudprodukter är ramställning , modulställning och eventsystem. Till dessa finns bl a väderskyd protectsystem, fack-. Snabb och säker montering och demontering.


Perfekt utformat paket till en liten gavel. Söker du högkvalitativa byggställningar? Väderskydd för arbetsplatsen? Ramställningen passar bra till raka och enkla fasader.

Här på MonZon så finner du allt du behöver inom byggnadsställningar och väderskydd. Finns i både stål- och aluminiumutförande. Det ger säkerhet och snabbhet vid användning. Här finner ni några av de färdiga paketen vi tagit fram i aluminium ramställning.


Under paketen finner ni tillval såsom, stegplan, sparklister och trapptorn. Altrad RAM-ställning är en av marknadens bästa. Komplett ställningspaket i aluminium med trappt. Layher Byggställningar säljes och köpes. Prisvärd och snabbmonterad ramställning i stål.


Tack vare A Bottendetaljen i kombination med bottenskruvar underlättas utbottning och avväg-ning av ställningen. För uthyrning och montage! Små och stora projekt intressant.


Montering av Lahyer ramställning (PDF) Montering av Lahyer modulställning. Minska montering-, demontering- och transportkostnaderna och hyr vår släpvagn som rymmer upp till 110kvm ramställning ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.