måndag 21 augusti 2017

Sekelskiftesdörrar

I vår byggnadsvårdsbutik finner du ett brett sortiment av gammaldags bygg- och inredningsprodukter. Allt som behövs för en lyckad renovering av gamla hus! Vi på Nacka Byggnadsvård köper och säljer reservdelar till gamla hus.


Vi hjälper dig gärna även med renovering av t. Hos oss finns massor av gamla innerdörrar, spegeldörrar, sekelskiftesdörrar , pardörrar, med och utan karm. Vi har också mängder av gamla fönster och.

Hos oss på Snickarglädje hittar du nytillverkade allmogedörrar och sekelskiftesdörrar. Välkommen in för att se vårt sortiment av dubbeldörrar, pardörrar m. Men det här är sååå typiskt oss. En flaska vin, lite sent nattsudd och så har vi kommit på något nytt halvtokigt projekt som vi båda går igång på – på.


Jag söker efter en målarfirma som kan slipa ner och måla om stora speglade dörrar sekelskifte. Marknadsplats för återvinning av begagnade byggmaterial och byggvaror. Jag är på jakt efter en m hög spegeldörr från sekelskiftet.


Eller någon som vet någon.

Varje boende ligger separat och har egna ingångar genom fina sekelskiftesdörrar med spröjsade fönster. Flera separata uteplatser finns i trädgården runt huset. Oavsett om det är tidstypiska sekelskiftesdörrar eller en modern. Därtill slipade de och målade om tre slitna sekelskiftesdörrar.


Hela processen var väldigt smidig. Bahram är ärlig, kunnig och lyhörd. Allt började med ett parti stora vackra sekelskiftesdörrar : åtta pardörrar, sex enkeldörrar och några mindre dörrar. Skicka förfrågan till din favorithantverkare! Dörrarna var från slutet av.


Jämför bilder, omdömen, certifieringar, referensjobb m. Renoverade sekelskiftesdörrar , prisförfrågan hos Nacka byggnadsvård. Växter och krukor, ­Floristkompaniet. Sommarlägenheten ligger separat och har egen ingång genom fina sekelskiftesdörrar med spröjsade fönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.