måndag 11 september 2017

Jula myggnät

Stort urval av myggnät till Osannolika priser. Köp idag skickas imorgon! Kvalitet direkt från tillverkaren! Myggnät från kända varumärken! Större utbu bättre priser.

Leta i flera butiker samtidigt. På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa. Det spänns upp med hjälp av den medföljande aluminiumramen.


Välkommen till oss på Jula ! Perfekt för varma sommardagar då man vill slippa mygg eller andra insekter. Detta mycket slitstarka myggnät är anpassat för dörr.

Vi ger dig trivsammare timmar i trädgården. Praktiskt myggnät med klisterremsa vilket gör det enkelt att montera och flytta mellan fönster. Lättmonterat myggnät för dörren! Nätets delning gör det enkelt att passera igenom, medan vikter i nederkant håller det på plats. För välvädrade sovrum och uppfriskande sömn utan myggbett!


Hängs upp i taket med krok (säljs separat). Stäng ute flugor, myggor och andra insekter! Delbetala i upp till månader. Vi är glada över att erbjuda svenskarna våra mest populära.


Få resultat från sökmotorer i en! Julas insektsnät sitter på en aluminiumram och fästs i skenor innan montering i karmen. Polyesterfiber och aluminiumram. Jula är ett familjeföretag där entreprenörsandan fortfarande är grunden i företaget.


Viljan att tjäna en krona,. Jämför priser och läs recensioner på Camping och Friluftsliv.

Hej hopp så var värmen och myggen här. Andra sommaren i huset och nu MÅSTE vi ha myggnät !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.