onsdag 27 september 2017

Ljuddämpande golv

Kvalitet direkt från tillverkaren! Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Stepisol är viskoelastiska PUR-skivor och lister avsedda som ljuddämpande golv ­underlag vid nyproduktion av bostäder, kontor, maskin- och fläktrum,. Vi har mängder av välbeprövade konstruktioner som löser de flesta akustikproblem som berör golv. Givetvis är våra Decibel ljuddämpande mattor miljögodkända.


Forbo Flooring är specialist på akustiska golv med över års erfarenhet. Vi har linoleum och projektvinylgolv med stegljudsreduktioner på upp till dB. Problem med ljud till angränsande lokaler? Vi hjälper dig med ljuddämpande golvkoncept anpassade för din verksamhet. Kontakta oss för rådgivning!


Stegljuden från golvet du lägger blir klart mindre med denna typ av underlagsmatta än med vanlig foam. Om du är ute efter att reducera ljudet från våningen. IKEA - NIVÅ, Golvunderlägg, Ljuddämpande.


Ljuddämpande golv

Golvunderlägget fungerar som en ljuddämpare och kan läggas direkt på alla typer av golv. Stepisol läggs under golvet som ljudisolering och tar bort störande ljud och vibrationer. Stepisol passar lika bra i bostäder som företag och industrier.


Dämpning av trumljud och stegljudstransmission, luftljudsisolering eller stomljudsdämpning. Ta bort störande ljud i golv och underliggande lokal,. Hej Av de andra trådarna har jag fått ganska klart för mig hur innerväggar bäst ljudisoleras.


Ljuddämpande golv

Dekorativa, ljuddämpande ,. Alla inom golvbranschen har väl någon gång arbetat med ljuddämpande golv. Ofta har det varit en balansgång mellan dämpning och tålighet, mellan lätta och. Golven är behagliga att gå på, är stötdämpande och är även ljuddämpande.


Sportgolven är robusta, slittåliga,. Ra Golv installerar fogfria kontorsgolv i snygg och praktisk design. Välj ett ljuddämpande golv för call centret eller det öppna kontorslandskapet. Vid behov att ljudisolera tak eller golv kan bygga med gips vara lösningen.


Ljuddämpande golv

Vill du ha extra god ljudisolering mellan våningsplanen kan två lag golvskivor vara en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.