onsdag 6 september 2017

Magasinkärra hopfällbar

Magasinkärra hopfällbar

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Beställ direkt i vår webshop! Kraftig svetsad rörkonstruktion. Magasinkärra, hopfällbar , 1kg.


Magasinkärra hopfällbar

Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Pirran är mycket enkla att fälla ut och ihop och tar liten plats. Snabb och fraktfri leverans.


Handtaget och lastplattan går att fälla ihop för platsbesparande förvaring och smidig hantering. Robust magasinkärra vars ram kan fällas ihop med hjälp av ett simpelt knapptryck. Kärran har även uppfällbar lastplatta (260x2mm) och luftgummihjul (260xmm). Kan fällas ihop och förvaras även i trånga utrymmen.


Lätt att ta med även när det är lite utrymme. Riktigt robust kärra som kan bära upp till 2kg last och har utrustats med fast lastplatta, uppfällbart lastgaller (410x3mm) samt. Lager, verkstad och industri!


Luftgummihjul 2mm, kapacitet 1kg. Allt från en hopfällbara pirror, säckkärror till trappkärra. Viktkapacitet: kg respektive 1kg. Alltid fri frakt och års. Bagagekärra med punkteringsfria hjul.


Magasinkärra hopfällbar

Ett av Sveriges största och mest spännande sortiment inom pappers- och kontorsmateriel. Hopfällbart handtag och fällbar lastplattform. En mycket lätt bagagekärra i aluminium med infällbara hjul, vilket gör att den tar lite utrymme.


ERGONOMISK MAGASINKÄRRA B. Specialutvecklade handtag för bästa komfort. Praktisk och smidig vid flytt av tunga saker. Storlek på lastplan:360. Behöver du en paketkärra för att hjälpa dig?


Magasinkärra hopfällbar

Vi på K-rauta erbjuder prisvärda paketkärror med pålitlig kvalitet från populära varumärken som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.