onsdag 27 september 2017

Microlit tak

Har hört att detta skall vara bästa sättet att. Jag ska spackla och måla ett nyuppsatt gipstak. Har förstått att microlit ger ett bra resultat. Då verkar man slippa att sätta remsor över.


Microlit tak

Här gjorde vi om ett tak från 80-talet som bestod av skivor som numera hade en lätt gul ton. Inkl spackling, Pris per m2. Skickas ino1-Veckor. This feature is not available right now. Det blivande taket på plats.


SÅ du får gå från vägg till vägg bara. Uppsättning av microlit. Räcker det att dammsuga taket så man får bort lite damm mm? Svar: Om taket sitter i ett kök, brukar jag alltid rekommendera att tvätta med målartvätt.


Microlit tak

Om du har gipsplattor i taket är det viktigt att du spacklar igen alla skarvar mellan plattorna. Hoppar du över spacklingen får du ett ojämnt och fult tak. Sätt sedan upp väven, börja med att trycka fast den översta delen med hjälp av ett vävverktyg vid takets kant, lämna centimeter i skärmån. Har man sprickor i taket kan det vara läge att sätta upp mikrolitväv som armerar. Likadant om du vill ha en vägg med slät yta,.


Här visar vi steg för steg hur du får ett fint innertak där du gör jobbet själv. Måla tak - steg för steg. GUIDE: Gipsskivor ger snygga, släta väggar och tak.


Microlit tak

Men om skarvarna inte är rätt spacklade blir det inte en lika elegant. Lär dig rätt teknik här! Microlit Ultimus Bottle Top Dispenser. Spackel och kittningsverktyg oktober.


Mycket viktigt, det här gäller INTE när man målar ett spänt papptak! Det här gäller när man målar om ett slätt tak som varit målat förut t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.