fredag 6 oktober 2017

Båttransport kostnad

Rikstäckande hjälp - dygnet runt. Ring Assistancekåren direkt! En liten specialitet vi har när det gäller båttransporter ,. Behöver du transportera en båt ? Vi utför båttransporter med kranbil och släp utrustade med kölficka och hydrauliska båtstöttor.


Båttransport kostnad

Då vi har jobbat med båtar och transport av dessa sedan lång tid tillbaka, finns det ett gediget kunnande och intresse hos våra medarbetare för. Transportpriser kolla ditt avstånd till oss genom förslagsvis hitta. Kalmar Öland Nybro Mörbylånga. Motor- och segelbåttransporter i Sverige. Bil och släp med kölfickor för transport av två båtar.


Läs mer om våra tjänster specialtransport, maskintransport, projekttransport, båttransport , forwarding, crosstrade. Hej jag är intresserad av en båt i stockholm men har inte mycket tid att segla hem den på Vad är rimligt att betala för en båttransport (lastbil) för en båt. Kostnaden för att transportera sin båt på lastbil från Nordeuropa till Medelhavet är något som det.


Båttransport till Medelhavet. Välkomna till Boattransport. Vi ställer upp när du har tid! Vi har också två bodbilar med maskinsläp.


Vi utför kranlyft krantransporter båttransporter och andra tunga lyft som lyfter högt och tungt som mobilkran gör lyft. Skandinavien och Medelhavet och i så fall vem man anlitar och kostnad ? Hitta den bästa transportlösningen på vår hemsida. Fyll i offertformuläret, vi tar fram de bästa alternativen och sedan är det bara att boka frakten! Vi utför biltransporter och transporter av fordon som lastbilar, bussar, MC, husvagnar och mycket mer!


Båttransport kostnad

Vi transporterar även krockade eller skadade fordon. Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför. Skapa ett utan kostnad. Citybärgaren Stockholm AB är ett serviceföretag inom assistans och bärgning, samt båttransporter med verksamhet i. Vi utför transporter av bilar, båtar, bodar, conteiners, liftar mm.


Kranarna är från 3tonmeter (TM) till 85tm. Lyfter från meter upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.