torsdag 12 oktober 2017

Betong göteborg

Betong göteborg

Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala betongföretag. För att stärka service och leveranskapacitet i Östergötland har Betongindustri förvärvat företaget Nordisk Betong och dess fabrik vid Klinga bergtäkt. Betong består av naturmaterial, sten, vatten och cement. Vi minimerar användningen av naturtillgångar och återvinner.


Vi utför både små och stora entreprenader inom infrastruktur, grundläggnings- och finplaneringsarbeten samt både platsgjuten och prefabricerad betong. Vi har erfarenhet och kompetent personal inom Betong -, service- och. Det är vår kunskap och erfarenhet i kombination med betongens egenskaper som skapar värde för dig som kund och som bidrar till ett hållbart samhälle.


Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I erbjudandet ingår betong , grus och bergkross. Företagsinformation för betongvaror cement i Göteborg med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare.


Betong göteborg

Min hjärtvägg i huset rasar. En pelare behöver ställas i. Vi utför håltagning i betong och andra hårda material som sten, tegel och armerad betong. Med yrkesskicklighet och en modern utrustning hanterar. Vi är er specialist när det gäller betong , armering och formning. Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen så.


Vi jobbar inte med betong , vi jobbar med problemlösning. Men av oss får du inte nödvändigtvis den lösning du bett om, du får den lösning du behöver. Att blanda betong ska vara enkelt. Välkommen att kontakta oss.


Behöver du hjälp med betongborrning i Göteborg ? Vi på Specialhåltagning i Göteborg AB ställer upp och fixar dina hål med vår specialutrustning. Alla våra fabriker levererar produktcertifierad betong med K-märke i tillverkningsklass 1. Fuktmätning och hållfasthetsbedömning. Kontakta oss för mer information. Vi är specialiserade på: betongborrning, sågning. Betong Bygg Västra förenar det lilla företagets personliga engagemang med det större företagets bredd.


Vid nybbygna ombyggnad eller renovering. Ska man använda grov eller snabbtorkande betong ? Eller finns det en bättre lösning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.