måndag 16 oktober 2017

Butiksmatta

Välkommen att ta del av vårt stora sortiment med bland annat. DECOtuft är vår vanligaste matta för kortare kampanjer eller till mässmontrar. Den är också gjord av polyamid men med en latexbaksida.


Butiksmatta

Butiksmatta bestående av bitar som är 50x50cm. Totala arean bör vara runt 200m2. Bitarna är tejpade på golvet och lätta att ta loss.


Villkor Alla bud är bindande och slagavgift debiteras på samtliga köp. Objekten säljs i befintligt skick och är inte testade av Slagom det inte särskilt anges. Vi har bytt ut våran butiksmatta idag efter långa år, så passar vi även på att bygga om i butiken. Så idag och imorgon kan det vara lite mera tomt. För att uppnå högsta möjliga säkerhet vid alla betalningstransaktioner använder vi Payson.


Butiksmatta

Inga bankkonto uppgifter eller kortuppgifter sparas hos JV74. Hos oss på MATTIA hittar du ett brett sortiment av textilplattor, entrémattor, företagsmattor, arbetsplatsmattor m. En matta är så mycket mer än en snygg inredningsdetalj och kan fylla många funktioner. Rätt matta på rätt plats bidrar till en säker arbetsplats och. Vi förser er med entrémattor och hyrmattor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Norrbotten. Mattservice från Hr Björkman ger en ren dörrmatta - varje dag!


Ergonomisk arbetsplatsmatta för torra miljöer. BUTIKSMATTA SWERGO X 90CM. AKT Handel visar dig en snabbguide för att välja rätt ergonomisk matta på rätt plats. Carpeting Entremattor i Stockholm AB. Hyr ut entremattor med tvätt och byten.


Snabb service med ett stort utbud av entremattor i sortimentet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.