torsdag 19 oktober 2017

Garderob under trappa

Stort utbud av garderober i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Brist på förvaringsmöjligheter?


Garderob under trappa

Den tomma ytan under trappan är ett perfekt ställe att förvara böcker, ved… till och med dina torrvaror på. Har du två våningar hemma så har du en trappa , och kanske också lite ågren över hur mycket plats den. Skärma av ytan under trappan till en egen garderob.


Har för mig att jag sett en bild på en garderob under en trappa på en av era bilder,men nu hittar jag den inte igen. Utrymmet under trappan kan vara. Lantliga stilen Även det snävaste utrymmet kan användas till en liten men funktionell garderob. Därför funderar många på att nyttja utrymmet under trappan. Här kommer därför inspiration på inbyggd förvaring under trappan.


Garderob under trappa

Se över förvaringsmöjligheterna och ta till vara varje litet skrymsle. Varför inte utnyttja trappan maximalt? Gör en inbyggd garderob under trappan - de typer av strukturer och deras installation. I ett hus på landet utrymme att avvara, men även dessa inte är begränsade.


Kliv inte bara upp och ner, planera in utrymmet under trappan så får du strax plats för en vinsamling, ett skafferi eller en myshörna. En garderob under trappan ger dig en plats för att göra ett skafferi, speciellt om garderoben är i nära anslutning till köket. Medan trappform garderoben lämnar. Trappan och garderoben kan fungera ihop som en möbel, det beror på lösningen. Det är relativt enkelt att bygga en garderob under trappan.


Garderob under trappa

Vår trappa som är meter lång och står i graders vinkel (mer som en stege faktiskt) ska vi förvandla till smart förvaring som det inte är. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för under trappan. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder.


Hej, vi har köpt ett nybyggt hus där vi skulle vilja ha förvaring under trappan. Det kan vara svårt att utnyttja utrymmet under en trappa. Men här har du ett riktigt bra förslag: ett hyllsystem av vita melaminklädda skivor.


Garderob under trappa

Ni är många som frågat om hur vi gjorde när vi byggde in förvaringen under trappan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.